AnnGo
AnnGo
Знаток
Отзывы AnnGo
Комментарии AnnGo
Получено лайков
8 Like
Tanya's 33

Dr. Oetker для вкусностей

Очень хочу попробовать горячий шоколад, на полках магазинов близлежащих не нашла, и для сырников испытать творопыш готовлю их через день на завтрак.
У отзыва 3 комментария
Юлия Борисюк
Ми всі обожнюємо гарячий шоколад. Дуже смачно. Ми завжди купуємо)
AnnGo
Мені також цікаво,до мого міста завозять дуже рідко щось більше аніж ароматизатор та розпушувач даної марки. Тільки ось нещодавно знайшла желфікс на полицях,хоча вже й сезон закінчився.
Tanya's 33
AnnGo, та же ситуация ароматизатор классный пробовала, и разрыхлитель тоже. А все остальное что предлагают в проэкте не нашла
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
@demi_kitchen

Тестирование

Опять пролетела с тестированием(((( Было интересно попробовать, но не прошла. Ну нечего, значит пройду на более мощное и крутое тестирование!!!!
И хочу заметить что тут девочки начали писать коментарии что отбирают якобы тех у кого много подписчиков. Я хочу сказать - что это бред. У меня больше 10 тыс - но меня не выбрали. Так что отбор ведут точно по другому принципу
У отзыва 8 комментариев
Юлия13life
Девочки писали, что участники данного тестирования блогеры, оказывается многие на них подписаны
Aurelia
Юлия13life, у меня в инсте тоже есть посты посвященные тестированию косметики и более 2000 подписчиков, но я не прошла. Видимо выбирали исходя из каких-то определенных критериев. Ничего, в следующий раз повезет :)
olena.romanenko
Так, критеріїв знайомства :)
Jullsie Julls
и яя люблю Виши, так хотелось))). Но я понимаю, что желающих много, а участников всего 30. + еще и какие-то особые критерии отбора. Но, я не расстраиваюсь, все равно люблю эту косметику)
@demi_kitchen
Юлия13life, ну я тоже блогер. Но я не прошла))я к этому.
Bulavo4ka
Не прошли пройдем в другом значит )
AnnGo
Обирають також явно не по активності на сайті. Тому що я заходжу регулярно, коментую відгуки ( але тільки по суті не для кількості ) , також пишу відгуки (хоч в тестуванні участі не беру ) якщо користувалася раніше. Участі в жодному тестування ще не брала,
@demi_kitchen
AnnGo, у них свой отбор, нам не понятно))) Но я уверена что еще примем участие))) и не один раз!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
RoyaElric

Привет)

Людииии, не разочаровывайте меня! Отобрали тестирующих, я понимаю, что тут много негатива, типа блогеры, специально выбраны, как такое может быть, свои!! Но почему Вы, избранные, не можете написать слова своего счастья, что Вас выбрали, ураааа....Что Вы не ожидали, и все такое. Ну серьезно. Не красиво все это с Вашей стороны.Не хватает позитива)
У отзыва 10 комментариев
lisa68
Ну, когда ожидаемо, может это особой радости не приносит,просто работа
olena.romanenko
lisa68, вони ще в тиждень продовження про це знали, чому радіти? Не факт, що тут відгуки будуть)
mostexpensive
Так вони мабуть сюди навіть не заходять,напишуть відгуки і все.
olena.romanenko
oksanamelnytska, Ну, по правилах тут має бути по три штуки, тобто 90 відгуків. Побачимо)
mostexpensive
olena.romanenko, чекаємо з нетерпінням? закидаємо їх питаннями які нас цікавлять про дану продукцію?
olena.romanenko
incya, не факт, що вони прореагують, аудиторія тут не впливає на їх дописи у блозі. А відповідати на поставлені питання під відгуки вони не мусять, залишили і забули. Або посилання скинули, в правилах немає обов'язку відповідати на коментарі під власним відгуком.
AnnGo
Я взагалі не дуже розумію як відбирають. я регулярно заходжу ,читаю відгуки,коментую,сама пишу якщо користувалася раніше даною продукцією,але на тестування ще не потрапила жодного разу.
Валеньтина Сухая
AnnGo, регестрируйтесь в других проектах, вам обязательно повезёт.
Модератор Ірина
AnnGo, кожен проєкт розрахований на певну цільову аудиторію, тому у кожному проєкті анкета має різні питання, які були цікаві представникам бренду. Не втрачайте надію - і обов'язково з'явиться проєкт, який Ви протестуєте. Попереду ще багато цікавого та приємного!
Natali27
Сама неодноразово заходжу в даний проект почитати відгуки, а тут... Жодного "Ура, я в проекті" поки не зустріла. Ну ладно, зачекаємо ще трішки.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
YusikBalu

Тканевая маска Eveline cosmetics

Сейчас протестила матирующую тканевую маску 3D от Eveline (лама). Производитель указывает как результат:
1. Матирование кожи;
2. Гладкость кожи;
3. Устранение блеска;
4. Борьба с угрями.
Итак..... Ткань маски платная, хорошо увлажненная уходовым средством.
Запах маски непонятный, вроде как и парфюмированная, но не из приятных.
После снятия маски есть небольшая липкость на лице. Производитель не указывает что маску нужно смывать водой. Её нужно или вмасировать лёгкими движениями либо удалить ватным диском.
Кожа гладкая, блеска нет (но его и небыло впринципе). На счёт угрей - это нужно наверное регулярно пользоваться и наблюдать (у меня с этим проблем нет).
Ну вот руками же трогала маску и их прям помыть хочется, какая то липкость, оболочка непонятная.
Вообщем именно эта маска меня не впечатлила вообще.... Нет вау эффекта и лёгкости, чистоты на лице, как это бывает обычно после масок для лица))) Как то так!!! Пойду умоюсь наверное)))
А У ВАС КАКИЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ???
У отзыва 8 комментариев
AnnGo
Корисний відгук,сама не люблю липкість на обличчі, і часто хоча й не вказано вмиваюся,інакше відчуття ніби тонна грязі на обличчі.
nadja_melnik
Ще масочки не тестувала , але по відгуках більшості тестуючих прочитала хороші відгуки . Мені здається, що все залежить від типу шкіри та індивідуольних особливостей. Буду пробувати також її тестувати . Дякую за відгук .
Bulavo4ka
Мне дарили маску корейскую тканевую ,эффект нравится именно тем что вообще нет липкости а кожа наоборот аж блестит только не от жирности а как буд то только вышел от косметолога который хорошо почистил кожу,такие маски не пробовала так как боюсь аллергии,но конечно если бы попала то с удовольствием протестировала и посмотрела как на моем лице она бы работала
KovalchukAnna
Теж не у захваті від даної маски, розчарування ще те. Крема на вищому рівні а от масочки потрібно допрацювати... Нажаль ефекту від неї мінімум так як її навіть просто правильно нанести дуже важко а може і не можливо взагалі.
olena.romanenko
можливов и вже чтали мій відгук (я то всіх читаю і порівнюю враження) тоді вибачте, що повторюся. Мені крем на масочці для рук дуже підійшов, можливо, бо дуже сухі) А от на обличчі ніякого вай-ефекту теж не помітила. До реч, ви кажете, що не написано змивати водою - якраз РОСІЙСЬКОЮ написано, що змивати, в оригіналі (польською) а переклад українськю а англійською - не порібно змиватЬ, лише дати залишкам розподілитися (всмоктатися) або протерти ватним диском. Тому варто читати все ж мовою оригіналу, а не переклад )))
Apublear
Спасибо за отзыв,тоже не люблю липкость
marina__veremeenko
Пробовала с ? Спорные впечатление. Как по мне с лекалом Евелин надо ещё поработать. И если смыть водой, то эффекта от маски не будет.
YusikBalu
marina__veremeenko, не думаю что эффект впринципе будет от этой маски)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
nadja_melnik

Крем- сироватка для лиця та тіла на органічному маслі кокосу та bio соку алоє вера

5+
Сьогодні тестую вже другий крем лінії TM EVELINE на органічному маслі кокосу та bio соку алоє вера але вже крем - сироватку для лиця і тіла.
Так почну з дизайну.
Дизайн лінії дуже приваблює око. Гарні кольори , одним словом все зі смаком.
Текстура.
За текстурою крем не є густий і не рідкий. Гарно лягає на шкіру і швидко розмащується по тілу.
На упаковці вказано 48 годин інтенсивного зволоження. Звичайно шкіра не 48 годин зволожена після його використання але доволі і не мало . Я наносила вечером після душу , тож прокинувшись зранку шкіра була, ще досить приємною на дотик . Хоча думаю, що потрібно було нанести його просто більшим шаром і тоді можливо 48 годин шкіра була б зволожена.
Запах.
Запах гарний. Не різкий. Відчуваються нотки кокосу. Запах, як на мене ідентичний із крем- бальзам для рук та нігтів на органічному маслі кокосу та bio соку алоє вера , що є також кремом цієї лінії.
Алергічних реакцій не виникло . Дуже імпонує, що креми цієї лінії складаються з натуральних компонентів а саме 96% та не має у своєму складі силікону, парабенів, синтетичних барвників, EDTA (що вказується на упаковці).
Враження.
Мені імпонують такі креми , вони легкі і не обтяжують шкіру. Особливо як на мене підходять на літній період.
Шкіра після нього зволожена та ніжна.
Буду надалі використовувати його і радити подругам.
У отзыва 9 комментариев
AnnGo
Підскажіть будь-ласка, який у Вас тип шкіри?
nadja_melnik
AnnGo, У мене взагалі комбінований тип шкіри . Але є зони які схильні до сухость . Ось наприклад на лиці, вважаю проблемними ділянками ніс та чоло . Після використання крему сухість і шелушіння зникає . Принаймі на період коли нанесений крем.
AnnGo
NadiiaM, дякую за вашу відповідь. У мене більш жирна шкіра,і часто від кремів ,хоч і написано,що для мого типу,бувають підшкірні прищі. тому було цікаво,який саме тип у вас.
Bulavo4ka
Дякую за відгук, обожнюю кокос в косметиці , обов'язково спробую
KovalchukAnna
Гарний відгук, теж полюбила цей крем, його запах це щось, і ефект від використання дійсно настає одразу!
olena.romanenko
дуже дякую за відгук. Я пооджуютсь, що такі легкі текстури на літо ідельно, але взимку, коли не маєш часу і потрібно швидко вдягатися, а жирний крем довго всмоктується, то теж гадаю буде добре) адже на одязі слідів не залишає)
Apublear
Спасибо за отзыв! Очень высокий процент натуральных продуктов очень подкупает)
sovoma
Не знаю как будет дальше, но я очень довольна сывороткой-кремом, прям хочется мазаться постоянно)) такая легкая текстура)
marina__veremeenko
И мне кажется что этот крем хорошо ? подойдёт на лето, а с облепиховый на зиму)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться