Murcka
Murcka
Новичок
Отзывы Murcka
Комментарии Murcka
Получено лайков
0 Like
marina8

Тиждень з манікюром

Рівно тиждень тому я писала свій відгук про манікюр і тепер хочу показати вам що змінилось. Лак тримається чудово, блиск - фантастичний. На останньому фото помітно, що трохи здерлась фольга, але хто не знає як це виглядало тиждень тому, ніколи про це не здогадається. Шкода, що ще не придумали як зупинити ріст нігтів)))))
У отзыва 18 комментариев
Широкова Юлія
Класс))) Это лак, который меняет цвет, когда меняется температура воздуха?
go1989
Стійкий, але думаю перед Новим роком доведеться переробляти!
Наталия Пинчук
Достатньо стійкий
marina8
Так, Юлія, термо лак
Кат.KA
А как у вас в быту? Просто на мне лаки не держатся, так как, то посуда, то готовка, уборка вообщем уже и перестала ногти красить, так как без толку. А у вас, часто руки "мокнут" в домашних делах?
Світлана Рахматська
Кат.KA. меня тоже раньше сдерживало то, что на ногтях через неделю сколы были. Просто постоянно мыла посуду и убирала без перчаток. Но все таки если хочется поносить свой маникюр дольше надо все что связано с водой делать в перчатках.
Кат.KA
СветланаРахматская пробовала, но после перчаток сильно страдают ногти в плане ломкости, они как после бани, размягчаются и очень легко ломаются
СлаВіка
Дуже гарний манікюр
Yulietta
Красиво очень)
Murcka
Если учитывать что прошла всего неделя, то состояние маникюра не очень хорошее.Если трескается лак, то это признак некачественного материала.
Moderator Alena
marina8, дійсно, нігті зберегли всій блиск та виглядають, як тільки зроблені (не дивлячись на те, що трішки відросли)). Довготривалу стійкість гель лаку дарує нам український виробник Naivy Professional! Салон краси Korali користується саме цією продукцією для створення гарного та якісного манікюру.
Світлана Рахматська
На счет "не очень хорошее состояние" мне кажется что это зависит не только от того как наносит мастер или от лака, но и от того как бережно мы носим этот маникюр.
Наталія Буковська
Я рідко роблю манікюр в салоні. Тому цікаво читати такі відгуки через деякий час після процедури.
marina8
Murcka, лак не потріскався - фольга наносилась зверху лаку і місцями пошкодилась.
vika7sta
Дизайн - стильний, але щоб сказати вау...вау...вау... - то ні. Може зробіть більше фоток з кращим освітленням. Буду дуже вдячна. Ех, шкода, що не попала в тестування.
Balashyllya
красивая втирка)
Фотиния
Очень красивый праздничный маникюр получился))
mallimari
Це не манікюр, це якась магія)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться