Olechka Katrych
Olechka Katrych
Знаток
Отзывы Olechka Katrych
Комментарии Olechka Katrych
Получено лайков
17 Like
Вікторія-профі

Трусики для непосид

Урааа тестування якраз для мене з донечкою)) я вже тиждень кожного дня повторюю собі «закінчаться підгузники - будемо купувати трусики»??
? Моїй доці виповнилось чотири місяці і тепер одягнути памперс - цілий квест!!! Викручується набік і просто хоч з бубном танцюй щоб нормально надіти і закріпити памперс) Тому я вже в очікуванні, хотілося б протестувати саме трусики, бо підгузки Pampers мені сподобались. А про трусики чула багато хороших відгуків?
У отзыва 6 комментариев
ledi_bush
ООО, дааа! когда детки подрастают,то подгузники всё труднее и труднее на них надеть! я тоже в 4 месяца думала,что трудно надевать, а когда сын ещё подрос, то уже иногда и гонятся за ним приходится :))))
Катюша1996
Как я вас понимаю)) нам вот вот 5 месяцев будет, пачка заканчивается и надо начинать трусики покупать))
MataBanata
Так, дійсно, трусики памперси вдягати куди легше. І ніч вони чудово витримують!
Вікторія-профі
ledi_bush, вам мабуть весело))) підозрюю що у нас так само буде?
Вікторія-профі
MataBanata, шо вам краще, памперси чи трусики? Трусики по ціні напевно йдуть дорожчі?
Olechka Katrych
В 4 мені здавалось , що одягнути памперс важко )) в 6 міс я розумію, що в 4 - це ще були дурниці ?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
AnnaTkachenko

PAMPERS PANTS FOREVER

Наконец то, новое тестирование!! И как всегда крутое!!! С торговой маркой Pampers знакомы давно, покупаем и памперсы и салфетки, качеством довольны! Сейчас хотим перейти на трусики и как раз думали про Pampers Pants, поэтому мы как никто заинтересованы в тестировании этой ТМ!!! Будем надеяться на удачу!!
У отзыва 4 комментариев
Вікторія-профі
Аналогічно))) мою непосиду вже в памперс важко одягнути))
MataBanata
Вони дійсно зручні у використанні!
ledi_bush
Да, тестирование действительно крутое! организаторы - молодцы, что аж 500 экспертов выберут, т.к желающих на такое тестирование будет очень много
Olechka Katrych
Теж плануємо переходити на трусики ))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
elakomka

Подарки от Напробу!

Ура! Я получила свой подарок за активность на сайте Напробу! Спасибо большое администрации за поощрение, это действительно очень приятно.
В аккуратной белой коробочке, завязанной ярким оранжевым бантов, я обнаружила модную экосумку, карандаш, ручку и большой блокнотик в клеточку. Все вещи брендированные, с нанесенным логотипом. Подробнее можно посмотреть в моем видео)
У отзыва 2 комментария
Svetla21
Спасибо большое проекту naprobu и Pampers за возможность протестировать подгузники Pampers active baby 5.
Olechka Katrych
Клас ) обожнюю еко-сумки!
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Olechka Katrych

Pampers_вибірмам

Ми вже тиждень тестуємо підгузки #pampers_active_baby завдяки ресурсу #naprobuua та їх проєкту #naprobuua_pampersactivebaby, тож готові поділитися нашим враженням.

Підгузники м'ягенькі, не пропускають вологу, мають приємний запах, не парять, у Даринки немає попрілостей та почервоніння, резинки не натирають маленькі ніжки, тож загалом нам вони підходять. Щодо алергії, то звісно ми тут не експерти, бо, дякувати Богу, за 3 місяці ми в принципі ні на що її не виявили, тому тут нам пощастило ?

Що мені дуже сподобалося- вони мега-тоненькі (порівняно з Huggies Elite Soft, якими ми користувалися), але тим не менше не пропускають вологу. Застібка-лепучка тримає чудово, і добре тягнеться, не відпадає.

На упаковці пише, що тримають до 12 годин - цього факту підтвердити не можу, так довго не перевіряли, але 7 годин сну вночі - так, проснулись сухенькі ☺️

Щодо вартості - (вже промоніторили?), вони в середньому ціновому сегменті. Дешевші від Pampers Premium Care, Huggies Elite Soft та звичайних Huggies, Libero, трохи дорожчі ніж Dada, Lupilu, Joy. Не можу сказати, що я з тих мам, які розказують, що ціна не має значення, бо використовуємо ми підгузників багато, міняємо їх протягом дня часто, тому для мене це теж важливо. Все таки, що 7 грн за шт, а що 5 грн (при використанні в середньому 8 підгузників в добу) це багато - майже 500 грн в місяць.

Для мене однозначно мінус - немає індикатору вологості (та смужка, що змінює колір), до неї дуже звикла.

Тепер хочемо ще спробувати підгузники- трусики #pampers.

Ми з Даринкою рекомендуємо спробувати і вам!
#pampers_вибірМам
У отзыва 7 комментариев
Ярина Б
А як Вам вологі серветки?
Модератор Ольга
Olechka Katrych, дійсно, мега-приємно, коли знаходяться підгузки і оптимальні за вартістю, і чудові за якістю. Трусики теж спробуйте - вони і зручні, і не підводять - ми з доньками їх теж дуже полюбляли :)
Olechka Katrych
Модератор Ольга, обов'язково спробую. Планую скористатися промокодом, який нам дали ?
Olechka Katrych
Ярина Б, на жаль, я їх ще не відкривала. Серветками користуємось вкрай рідко, лише тоді, коли нема можливості помити дитину водою. Зараз маю відкриту пачку іншого бренду, тому ще не спробувала ☺️ читала уважно умови - там не вказано про тестування серветок, я так розумію, що їх , як і еко-сумку дали в подарунок. Коли спробую, то обов'язково напишу відгук
Ярина Б
Olechka Katrych, ми теж вдома не користуємося вологими серветками. Помити попу ефективніше ?
Ярина Б
Але хотілося б знати Вашу думку стосовно даного товару )
Olechka Katrych
Ярина Б, моя думка може бути досить суб'єктивною, бо особисто я не люблю вологих серветок ( не лише в контексті - помити дитину, а й в принципі). Від них руки липкі та не приємні на дотик, тому завжди надавала перевагу антисептикам. А серветки - у дуже крайніх випадках
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Olechka Katrych

Відгуки Pampers

На ресурсах Rozetka та Pampik відгуки залишили))

Бажаємо всім успішного завершення тестування!
У отзыва 9 комментариев
KovalchukAnna
Гарні відгуки!!! Ми теж нарешті залишили на сайтах відгуки:))
Olechka Katrych
K.anna, дякуємо ? наш довго не публікували, але вже з'явився
yuli4ka_litvinenko
А мій ніяк не опублікують ((
Limalinka23
Olechka Katrych, а під яким товаром Ви залишали відгук? Бо мені прийшов лист від rozetka, що відгук пр ойшов модерацію, але вони приховали його, бо треба надати дані що я замовляла цей товар у продавця)) але ж я його не замовляла) хлчу просто відгук залишити)))
Olechka Katrych
Limalinka23, оскільки нам на тестування прийшов Pampers Active Baby розмір 3, то під ним і залишала )) бачила , що там багато мамочок-експертів писало . Розетка є одним із спонсорів даного тестування, я б на вашому місці просто написала їм у відповідь, що ви виконуєте умови даного проєкту ?
Olechka Katrych
yuli4ka_litvinenko, всі коментарі попередньо проходять модерацію адміністрації, тому згодом опублікують :)
Limalinka23
Olechka Katrych, я написала теж під 3 розміром. Але кількімть штук взяла мігмальну, яка була. Бо маленьких пачок на сайті немає. Я вже їм написала, вони відповіли, що у зв'язку з великою кількістю звернень довгенько чекати)) надіюсь до кінця заповнення звіту, щось вирішиться))
Olechka Katrych
Limalinka23, якщо виникатимуть питання - то надішлете переписку з модераторами "Розетки", ви ж виконали своє завдання, написали коментар))
Limalinka23
Olechka Katrych, дякую! Сподіваюсь, що все буде добре і мій відгук опублікують)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться