Yuliya_big_girl
Yuliya_big_girl
Новичок
Отзывы Yuliya_big_girl
Комментарии Yuliya_big_girl
Получено лайков
3 Like
Yuliya_big_girl

Йогрут

Дуже приємно, що в асортименті молочної продукції для дітей з'являються якісні товари. Колись взяла спробувати ростішку своєму сину, якому лише трохи більше року, але потім помітила, що вік для споживання вказаний "від 3", але вже на той час дала йому спробувати декілька ложок, які він з'їв із задоволенням. Все ж, я людина, яка відповідно ставиться до харчування дитини, і завжди прислухаюся до рекомендацій виробника, тому більше не купувала ці йогурти. Сподіваюся, що новинка від цієї марки підійде і нам, і ми будемо із задоволенням купувати, бо завжди молочка на нашому столі присутня, любимо дуже
У отзыва 2 комментария
Yuliya_big_girl

Смачні досліди з Dr. Oetker

Мій досвід використання "Желе для торту" від фірми Dr. Oetker показав, як легко можна до звичайного бісквіту, чизкейку додати смачний нюанс. Для мене стало приємністю те, що у цієї фірми є таке желе, адже це рідкість на нашому ринку. В мене був досвід використання желе іншої марки і я боялася, що вже не зустріну щось подібне, та я помилилася. Желе від Dr. Oetker виявилося саме таким, як потрібно. Воно швидко застигло, було у достатній якості та зручній консистенції. Воно застигало, варто лише було з'єднати його з будь-якою поверхнею десерту. У поєднанні з фруктами і бісквітом навіть не знадобилося додавати крему до торта, адже желе вийшло легкого смаку, що підкреслило соковиті фрукти. І найголовніше, що желе не просояилося углиб бісквіту. Крім желе для торта я спробувала приготувати джем з "Жельфікс". Це завжди проблема, зробити таке желе, яке б не розслаювалося, не було водянистим, а добре трималося на поверхні страв, які можна додавати до кремів, і при цьому їх густина б не змінювалася. Результат мене порадував. Легка кислинку жельфіксу непогано поєднується з багатьма фруктами, головне орієнтуватися на власний смак і корегувати вміст цукру.
У отзыва 1 комментарий
Yuliya_big_girl

"Збитий десерт" Враження

Враженная від "Збитого десерту".
1) Легко приготувати. Необхідно мінімум продуктів, а саме лише молоко, що робить цей продукт доступним. У процесі взбивання маса на очах густішає, і навіть якщо маш міксер має низьку потужність, все одно у вас все вийде, і це плюс. Десерт я взбивала навіть меньше вказаного часу, але отримала бажану консистенцію. Готується швидко, а для мене, мами з маленькою дитиною, це знахідка, бо часу завжди обмаль.
2) Легкий смак. Десерт нагадує морозиво зі смаком ванілі, пломбір, він невагомий, як пінка. Він позбавлений відчуття жирності, водночас ситість настає доволі швидко. Я використовувала домашнє молоко високої жирності, тому десерт був вміру насичений. Він ідеально підійшов би людям, які люблять морозиво, але через протипоказання не можуть вживати його влітку, це аналог морозива, але він не холодний, тому можна не перейматися через страх переохолодження лор органів.
3) Універсальність використання. Я із задоволенням куштувала його як окремий десерт, не було того відчуття, що до нього треба щось додати. Він смачний як окрема страва, і якщо у вас під рукою немає ані фруктів, ані желе, його можна просто зробити і з'їсти, без зайвих заморочок.
4) Ідеально для декорування. За допомогою крему можна зробити яксравий акцент на будь-якому солодкому виробі.
5) Про склад: загалом всі складові є у багатьох продуктах, які ми купуємо. Тож нічого зверх синтетичного я не помітила. Інколи можна собі дозволити. Я приготувала збитий десерт і полила його вишнево-полуничним джемом. Купуватиму його ще.
У отзыва 0 комментариев
Yuliya_big_girl

Альфлорекс

В мене дисбактеріоз і постійно страждаю від закрепів. Як наслідок кабінет проктолога, операції, кабінет гініколога, молочниця. Багато різних препаратів пробувала, є покращення, нажаль, лише тимчасові, але з різною пролонгованою дією. Багато ще залежить від харчування..Буду вдячна тим, хто потрапить до списку, залишіть корисні і правдиві коментарі, щоб хоч знати, чи варто купувати цей препарат, чи він дієвий. Дякую
У отзыва 2 комментария
Yuliya_big_girl

Про солодощі

Краще за все в мене виходить готувати солодощі, і це не дивно, адже я їх люблю, а те, що любиш, завжди виходить добре) Я навіть готувала зефір, і мені цікаво, чи підійде для цього продукція даного бренду. Також обожнюю желе зі взбитими вершками, панну коту, торт бите скло. Я молода мама, і завжди обираю продукти прискіпливо, звертаю увагу на склад. Взагалі желе і подібні десерти позитивно впливають на жіночу красу, на суглоби. Сподіваюся, якщо стану експериментатором, то отриваю позитивний досвід.
У отзыва 0 комментариев