Вікторія Головчук
Вікторія Головчук
Новичок
Отзывы Вікторія Головчук
Комментарии Вікторія Головчук
Получено лайков
7 Like
Вікторія Головчук

Ідеальна фіксація

Мус для волосся WELLA Deluxe для суперсильної фіксації вразив мене найбільше. З плюсів можу виділити такі: укладку тримає бездоганно увесь день, дуже економний, швидко висихає, не потрібно довго чекати, поки волосся висохне. Але з іншого боку це може бути й мінусом, оскільки укладку треба робити швидко і щось виправити вже буде складно.


Лак для волосся WELLA Deluxe із суперсильною фіксацією дійсно відповідає заявленим характеристикам. Ідеально фіксує, не перевантажує і не пересушує волосся. І ще один важливий момент для мене - змивається лак з волосся дуже легко, взагалі без зусиль.
У отзыва 1 комментарий
Вікторія Головчук

Загальний відгук

Я теж хочу поділитися своїм відгуком про продукцію Wella Delux.

В мене довге волосся, до пояса, досить доглянуте, тому я дуже прискіпливо ставлюсь до засобів стайлінгу. І от мені пощастило стати експертом в тестуванні засобів для укладання Wella Deluxe, що містять запатентований комплекс KERASHIELD 5 TM, який захищає природний кератин волосся від пошкоджень, створюючи невидиму плівку.

І одразу до суті: укладка тримається весь день, ніде нічого не вилазе, волосся швидко висихає, засоби дуже екомні, вистачить на довго.

Я дуже задоволена!!!
У отзыва 2 комментария
Вікторія Головчук

WOOLITE PREMIUM DARK

WOOLITE PREMIUM DARK
Коли я отримала цей гель для прання, досить скептично до нього поставилась, оскільки дуже добре знаю що таке чорні речі, і як важко їх прати так, щоб вони не втрачали колір. В мого чоловіка робоча форма чорного кольору, речі, які носяться кожного дня, перуться дуже часто... І тут гель для прання, який обіцяє, що відновить темні речі, так він ще й світлого кольору. Я думала він хоча б з фарбуючим пігментом буде. Але він ДІЄВИЙ! Вже після першого прання різниця очевидна. Насичено чорний колір, м'яка і приємна на дотик тканина. Чоловік був приємно вражений і жартував, що я перепутала його штани зі штанами коханця) І ще повернусь до кольору гелю, він світлого кольору. І це насправді круто, оскільки я випрала ним чорну кофтинку з накатом і не зіпсувала її, адже гель без фарбуючого пігменту (як більшість засобів для прання темних речей). Накат на кофтинці залишився яскравим і змінив кольору. Тому, я обов'язково куплю ще не одну таку пляшечку гелю для прання WOOLITE PREMIUM DARK, бо я ним задоволена на 100%.
У отзыва 0 комментариев
Вікторія Головчук

WOOLITE PREMIUM DELICATE

Тестування підходить до завершення і я готова поділитись своїми враженнями. Випрала свої улюблені зимові светри, у складі яких є вовна, гелем для прання WOOLITE PREMIUM DELICATE. Сказати, що я вражена, це нічого не сказати. Просто неймовірний результат! Светри на стільки м'які і приємні до тіла, що їх хочеться вдягати знову і знову. Легкий приємний запах випраних речей лише додає бажання їх вдягнути. Речі більше не коляться і не викликають дискомфорту, зовнішній вигляд покращився, катишки не з'являються навіть після декількох вдягань. А ця проблема притаманна усім речам, у складі яких є вовна. Тож впевнено можу рекоментувати даний засіб для делікатних тканин, оскільки він повністю відповідає заявленим характеристикам.
У отзыва 0 комментариев