Tayanna
Tayanna
Знаток
Отзывы Tayanna
Комментарии Tayanna
Получено лайков
6 Like
Tayanna

Суміш дитяча NAN OPTI pro 4

2+
Отримала цю суміш для тестування в проекті naprobu і була дуже приємно вражена. З усіх сумішей, які ми раніше купували ця виявилась найкраща як за складом, так і за смаковими якостями. Малюк із задоволенням п'є молочко, алергічні реакції відсутні, животик не турбує. Дуже порадував склад суміші, всі складники ретельно підібрані для найкращого засвоєння. А головне, суміш максимально подібна до грудного молока та містить необхідні вітаміни, мікроелементи та корисні біфідобактерії для комфортного травлення. Ще хотілось би відмітити, що суміш ідеально розчиняється у теплій водичці, навіть без зусиль, не збивається в грудочки, не піниться, що дуже важливо для нас, бо дитина не любить комочки і пінку. Особисто я планую продовжити додавати до раціону харчування цю дитячу суміш і після 24 місяців, оскільки не впевнена, що магазинне молоко буде настільки ж корисним для малечі. Тому мій вибір остаточно зупинився на суміші NAN OPTI pro 4, оскільки великої упаковки 800 г нам вистачає практично на місяць споживання, бо молоко вже не є основною їжею для малюка. Ціна приємна, зважаючи на великий об'єм. Тому моя оцінка тверда 5 з 5!
У отзыва 0 комментариев
Tayanna

Супер-засоби для укладки та фіксації волосся Wella Deluxe

Після тижневого тестування пишу оновлений відгук про засоби для укладки волосся від Wella Deluxe. І скажу я Вам, що це знахідка для мене! Волосся не просто чудово виглядає, відновилась структура волосся, воно стало помітно товстішим і після миття не кошлатиться, а виглядає як після ламінування! Інформація від виробника зазначає, що засоби для укладання Wella Deluxe містять запатентований комплекс KERASHIELD 5 TM, який захищає природний кератин волосся від пошкоджень, створюючи невидиму плівку. Можу впевнено сказати, що це не маркетинговий хід, так дійсно і є. Це просто фантастичні засоби для стайлінгу! Я безмежно вдячна виробнику за цю серію, і за можливість випробувати засоби, адже це виявився порятунок для мого тонкого та неслухняного волосся. Окремо хочу відзначити приємний аромат, притаманний усій лінійці засобів #Wella_Deluxe.
Дівчатка, щиро рекомендую, не пошкодуєте однозначно. Волосся буде вам вдячне! Окрема вдячність мережі магазинів Eva за гарні ціни на всю серію.
У отзыва 0 комментариев
Tayanna

Wella Deluxe - розкішна укладка та захист кератину

Цього року приємні подарунки до Дня народження я отримала не лише від близьких, а і від всесвітньо відомого бренду продукції #Wella_Deluxe, прихильником якого являюсь вже не один рік. Так склалося, що від природи маю слабке та тонке волосся, в силу чого ще і неслухняне. Єдиним спасінням для укладки та зачіски є професійні стайлинги для волосся, яких спробувала вже безліч, але у фаворитах залишились лише засоби від WELLA, зокрема нової лінійки #Wella_Deluxe.
Отримавши на пробу два чудові засоби - лак та мусс для волосся #Wella_Deluxe, я одразу почала тестування і можу сміливо сказати, що засоби значно ефективніші від попередників, і навіть вітряна дощова погода не зможе зіпсувати ваш настрій та зачіску. Крім того під час укладки волосся захищене високим вмістом кератину в засобах, волосся стає міцнішим та йому не шкодить термічна обробка.
Всю лінійку #Wella_Deluxe наразі можна придбати ексклюзивно у мережі магазинів #EVA, ще й за дуже приємною ціновою пропозицією.
Це для мене, однозначно, найкраща лінійка засобів для укладки та стайлингу волосся, яка наразі існує на ринку України.
Дякую #wella_deluxe за прекрасний продукт та можливість його спробувати першою і порадити іншим.

#naprobuua
#naprobuua_wella_deluxe
#wella_deluxe
#naprobuua_відгуки
У отзыва 10 комментариев