Yulianka19
Yulianka19
Новичок
Отзывы Yulianka19
Комментарии Yulianka19
Получено лайков
1 Like
Yulianka19

Загальне враження від тестування АХА

Мої вітання! Це моє перше тестування, дякую naprobu.ua. На початку тестування я була , на жаль, у від'їзді, і в пригоді дуже знадобились Каші саше швидкого приготування від AXA. Перекуси вийшли швидкі і корисні -гречка сподобалась значно більше за КУСКУС. Уже вдома я спробувала AXA SOFT гранолу з ягодами. Я обожнюю всю молочку , тож не задумуючись з чим буду ласувати , швидко залила молоком гранолу. Смак виявився надзвичайно приємним, сподобалось більше за каші. Сублімовані солодкі гранулки йогурта прекрасно поєднались із хрусткими пластівцями, сушеними кислуватими ягодами і молоком. Сніданок виявився корисним ,смачним і швидким. З граноли також можна готувати інші страви на розсуд господинь.
Трішки затягнула з тестуванням , мої вибачення, цікаво було прочитати інші коментарі учасників, і свідомо поділитись чесними враженнями від продукції з іншими. Буду рада брати участь далі.!
У отзыва 0 комментариев
Yulianka19

Каші швидкого приготування AXA Кускус з паприкою і томатами та Гречка з грибами

Дякую сайту naprobu.ua за можливість протестувати продукцію і поділитись своїм враженням з іншими користувачами. Спробувала КУСКУС з паприкою І томатами від AXA. Каша дуже проста у використанні, необхідно просто висипати у тарілку і залити окропом. Мені каші здалось замало, не увібрала весь окроп у себе і вийшла як супчик. Спецій було забагато, виявилась солонуватою. На міні-перекус для дівчини згодиться, для хлопця- треба 2 порції зараз. КУСКУС в доповненні із сердельками -прекрасний варіант
Поділилась кашою із хлопцем , він був задоволений.
Гречка з грибами від AXA була хорошим варіантом для обіду в дорогу. На відміну від КУСКУСа гречка була з достатньою кількістю спецій. Смак відрізнявся від звичайної гречки , бо це були гречневі пластівці. Здебільшого варінт сподобався -для швидкого ланчу те що треба!
Маю надію що коментар буде корисний!
У отзыва 0 комментариев
Yulianka19

Смачний сніданок від Aха Soft Гранола з ягодами.

Вітаю! Протягом тижня мої сніданки починалися саме так! Раніше я куштувала інші граноли, але такої смачної і ніжної на моїй пам'яті ще не було! Ранок починається із якісної, смачної продукції. Ягоди дуже соковиті, пластівці хрусткі. А що ще треба для повного щастя ? Приготування займає мінімум часу, товар достатньо бюджетний. В основному я заливала молоком , але можна спробувати із йогуртом, кому як до вподоби. Мені вистачило ніжної SOFT Граноли на 6 разів. Отримуєш заряд бодрості на цілий день, оскільки в гранолі пристуні білки , жири, вуглеводи , які необхідні організму для збалансованого харчування! Рекомендую!

#axaclub #naprobuua #Naprobu_AXA #смакуй_аха #naprobuua_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Yulianka19

J u l i a ?

Очень жаль что я не попала в данный список,но делать вкусных и с желфикс всеравно буду))надеюсь на следущий проект который меня заинтересует )хочется уже прикинуть к вашим рядам и тестировать продукцию с удовольствием))))))))))))
У отзыва 5 комментариев