Kasiopei
Kasiopei
Знавець
Відгуки Kasiopei
Коментарі Kasiopei
Отримано лайків
0 Like
ok-si
Варенье из яблок Белый налив. Использовала Желфикс 2:1 Яблоки помыть. Кожуру можно не счищать. Нарезать на мелкие кусочки. По количеству, нарезанных яблок получилось на трехлитровую кастрюлю. В кастрюлю добавила немного воды, так как посчитала, что жиденьким варенье мне будет есть гораздо приятнее. Смешала, как и было указано на упаковке Желфикса сахар со смесью, а именно 2 ст ложки сахара. Потом засыпала в яблоки и довела до кипения. Использовала полкило сахара, которые засыпала в кипящую смесь. Затем опять довела до кипения. Короче следовала по инструкции (это я люблю). 3 минутки и вуаля. вкуснейшее варенье за короткий срок, без ожидания выделения сока, посредством оставления яблок с сахаром на ночь. КОроче очень удобно и вкусно. Пены у меня не было, нечего было снимать с варенья. Банки простерилизовала, но не закрывала под крышку, закрыла капроновой и в холодильник.
У відгука 1 коментар
Kasiopei
я також варила варення з таких яблук, але без води!, варення вийшло дуже хорошої консистенції, а з #желфікс просто більш подібне до джему. (Не мармелад, але і не ріденьке). Тут діло смаків )))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kasiopei
Додаю декілька фото до свого відгуку
У відгука 1 коментар
Kasiopei
Хотіла добавити більше фото, але з телефону чомусь не вдалося і додалось лише 2 (((
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Sofik
Добрый вечер. Мы вчера снова тестировали продукцию DrOetker. Пекли шоколадный пирог с творожным кремом (рецепт бисквита взяла из раздела "Конкурс" - огромное спасибо gemini за рецепт шоколадного пирога на раз, два три). В нашем тортике использовали какао, ванильный сахар и двухцветную глазурь DrOetker. Обо всем по порядку: Какао. Я готова петь ему дифирамбы! Никогда еще я не видела настолько шоколадного пирога ))) Он очень темный и нереально вкусный! Ванильный сахар. Так получилось, что один пакетик сахара пошел в бисквит и еще 1 в творожной крем. Первым готовился бисквит, поэтому туда и отправила пакетик ванильного сахара DrOetker. Мне очень понравился его аромат. Второй пакетик был ТМ Мрия. И в сравнении с первым он сильно проигрывал по аромату. Я пожалела, что не использовала для крема сахар DrOetker. Глазурь. Очень удобна в использовании: подержала 5 мин. в горячей воде и она готова. Очень красиво смотрится. Но для меня сладковата. Не очень мне понравилась ее консистенция - быстро затвердевает и трескается при разрезании. Фото нашего тортика прилагаю.
У відгука 2 коментарі
Kasiopei
Мені здається, що якраз те що глазур тріскає при нарізанні свідчить про те, що за основу взято якісний шоколад. А застигає дійсно швидко.
Sofik
Возможно. Но смотрится некрасиво (((
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kasiopei
І знову всім привіт! Ось і пишу відгук про Глазур зі смаком темного і білого шоколаду від #DrOetker. Скажу чесно, що раніше саме такої глазурі в руках не тримала, тому для мене це було приємне відкриття і від тепер #мастхев у моїй скриньці із кулінарними додатками. Коли отримала посилку і розпаковувала її, то подумала, що поклали не зовсім свіжий пакетик із глазур"ю, бо вміст пакету був закам"янілий ))). Коли почитала інструкцію!!!! зрозуміла, що все добре, так і має бути, адже вміст - це вже готовий продукт, який треба тільки розігріти і використати (для самих лінивих). Розігрівала 3-5хв у гарячі воді, на пакеті зробила невеличкий надріз і поливала свій пудинг. Моєму захопленню не було меж... адже шоколад витікав одночасно і чорний і білий, при цьому змішуючись і сам по собі вже утворював чарівний візерунок. Використала не багато, тому те що залишилось - просто знову застигло у пакеті. Коли потрібно було прикрасити пиріг (іншого разу), я дуже переживала, як же ж той шоколад знову розігріється і чи не вийде там вміст просто з молочного шоколаду )))). Аж смішно зараз з цього. А як виявилось, в тому пакеті білий і чорний шоколад знаходяться в окремих "кишеньках" (там є перегородка) і при розігріві абсолютно виключено, що вони змішаються. Дуже потішило, що глазур має однорідну консистенцію і дуже-дуже смачна. Не завжди вдається розтопити куплену просто шоколадку або кріпси до такої маси, то перетримаю, то згорнеться і викину, а тут ідеальний варіант. Дуже зручно для любителів щось писати або малювати візерунки на випічці або десертах. Також це просто знахідка для тих, хто любить заливати мереживні елементи для прикрашання торту. Однозначно буду купувати і надалі таку Глазур від #DrOetker.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Kasiopei, як цікаво - дякую, що розповіли, як там всередині :) Чесно кажучи, мені було цікаво, яким чином глазур розміщена у пакеті. А повторне використання не сказалося на смаку чи консистенції?
Kasiopei
При повторному розігріванні смак не змінився абсолютно і консистенція збереглася така сама. Це дуже зручно, коли за 1 раз вміст всього пакета не використався і його можна використовувати ще (адже тут не хвилюєшся, що вміст розсиплеться або розіллється, шоколад просто застигає). Як на мою думку, вмісту 1 пакету цілком вистачить, щоб покрити повністю величенький торт.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kasiopei
Всім привіт! Нарешті можу залишити відгук з враженнями від користування маскою із засобом 5 в 1. Писати, що очікувала чогось фантастичного, думаю, сенсу немає. Адже маски - вони мають в собі схожі властивості. Отож, витримати на обличчі маску 5-7 хв, як зазначалось на упаковці, для мене виявилось чимось нереальним. Майже одразу після нанесення засобу моє обличчя почало зовсім трошки пекти. Чим довше тримала маску (а це в загальному 3-4 хв) тим сильніше ставало це (особисто для мене) не зовсім приємне відчуття. Коли змила засіб теплою водою, відчуття прохолоди на обличчі зберігалось ще дуже довго. Шкіра не була червоною або подразненою, просто було відчуття пекучості або такого собі ментолового ефекту ))). Шкіра стала дуже м"якенькою, дуже ніжною на дотик. Це мені сподобалось. Нанісши нічний крем через декілька хвилин, всі неприємні відчуття зникли і я просто насолоджувалась приємним ароматом крему і просто приємним відчуттям на облииччі. Також можу ще додати, що після тривалого користування засобами ТМ "Чорний жемчуг" моє обличчя має набагато кращий вигляд. Але особливо мене все ж таки тішить засіб 5 в 1. Як я вже писала, у мене багато веснянок на обличчі, так от за весь цей час користування пілінгом, чи то скрабом чи то пінкою, колір мого обличчя вирівнявся і веснянок стало трошки менше. Мені цей ефект подобається. Для себе вже вирішила, що такий засіб буде в моїй косметичні постійно.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Kasiopei, скажіть, а дружби з ВВ-кремом у Вас так і не виникло? Адже пройшло трошки часу, можливо відбулися якісь зміни?
Kasiopei
Я користуюсь ВВ кремом, але рідко, використовую більше як основу і зверху просто припудрюю. Таким чином зникає оцей ефект липкості. Але в загальному мені цей засіб також подобається, адже тримається досить тривалий час і не "пливе". Можливо просто треба звикнути, що він довше вбирається в шкіру обличчя.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися