Zbadinska Olesia
Zbadinska Olesia
Новачок
Відгуки Zbadinska Olesia
Коментарі Zbadinska Olesia
Отримано лайків
1 Like
Zbadinska Olesia

Другий відгук про продукцію ich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

Близько 2 тижнів пройшло з часу користування кокосовою насолодою! І це справді так! Креми розділила на нічний та денний, а саме інтенсивно зволожуючий беру вдень. М"якість та зволоження шкіри відчувається одразу після нанесення, а з часом тривалого користування ефект є постійний! Крем для шкіри навколо очей, це окрема любов! Особливо після недоспаної ночі! Шкіра стає свіжою, без мішків під очима! В першому вівдгуку вже відмічала якість упаковки, але повторюся, що вона на високому рівні! Потішили скляні баночки! Все дуже достойно виконано, як на бюджетний варіант!
Вже порекомендувала сестрі та подрузі, і сама користуватимусь надалі! Зараз як на прохолодний осінній варіант креми класно зволожують, обволікають і не обтяжують! Ну і запах це щось неймовірне! Усім рекомендую! Спасибі за продукцію! #naprobuua #naprobuua_відгуки #naprobuua_ EvelineRichCoconut #EvelineRichCoconut #CocoSkincareTeam #CocoLove #CocoLoveEveline
У відгука 2 коментарі
Рыжкова
А мицелярная вода хорошо отмывает макияж?
Zbadinska Olesia
Так! Немає відчуття ликості чи стягнутості шкіри. Змочую спонжик, прикладаю на кілька секунд до закритого повіка і легкими рухами стирання забираю макіяж.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися