@ksenia.matskiv
@ksenia.matskiv
Новачок
Відгуки @ksenia.matskiv
Коментарі @ksenia.matskiv
Отримано лайків
0 Like
Евгения Калуга

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Дякуємо за можливість взяти участь в тестуванні Бекутан Кідс Вітс Мультіімуно - комплексу вітамінів, мікроелементів та пробіотика для дітей від 1 року до молодшого шкільного віку (9-10 років). Відразу приємно здивувало вміст упаковки, саше складається з двох відсіків, тому одним рухом змішуємо і пробіотик і вітаміни з мікроелементами. Склад дуже хороший. Розчиняється порошок дуже добре, має приємний смак, є можливість розводити в різних рідинах. Дитина пила з задоволенням. Побічних реакцій не виявлено.
У відгука 2 коментарі
@ksenia.matskiv
Надзвичайно приємно було стати учасником тестування 😌 ще не допили упаковку, а вже придбали ще одну . Син перестав так часто хворіти, став активнішим. Дуже задоволені результатом, спасибі!
Бурлака Катерина
І моїй дитині дуже сподобався Бекутан Кідс Вітс Мультіімуно. Значно зміцнився імунітет! Перестала часто хворіти стала бадьорою та енергійною! Дякую за можливість взяти участь у тестуванні!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
StMary

Витамины Becutan

Качественные витамины, не вызывают аллергической реакции (для меня это важный фактор, думаю, как и для многих других мам). К сожалению, полноценного тестирования сделать не получилось по причине того что для ребенка напиток был сильно кислый и каждый раз когда она его пила очень морщилась, а позднее и вовсе отказалась. Возможно нужно добавить дополнительный вкус, не такой кислый.
Саше удобные в использовании. Понравилось, что можно принимать одновременно и витамины и пробиотик в одном флаконе.
Спасибо за возможность поучавствовать в данном иследовании.
У відгука 3 коментарі
Ирина Дивунова
Классные витамины. Планирую купить ещё перед походом в садик
danka_simpson
Полностью согласна по поводу вкуса, я попробовала развести в соке и ребенок не заметил разницы
@ksenia.matskiv
Якість вітамінів на висоті! Неочікувана швидкого ефекту, проте дитина стала стала активніша і як на диво хотіла ще і ще 😅
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися