Kate_ya
Kate_ya
Експерт
Відгуки Kate_ya
Коментарі Kate_ya
Отримано лайків
11 Like
Юліанна Бабій

Чудова якість!

Після отримання пробної продукції, Я вирішила, протестувати свої рецепти пляцків!
Хочу Вам сказати, що розрихлювач фірми Dr. Oetker чудово справився з тяжким шоколадних тістом! Коржі пухкі, без зайвих запахів! Ванільний цукор в поєднанні з цитриною додав крему легку нотку ентеліґенції🥰 , маю наувазі, що неймовірний запах, так і хочеться покуштувати😍
У відгука 2 коментарі
Kate_ya
Виглядає смачно! А розпушувач дійсно чудовий, діє миттєво!
Вікторія-профі
Дуже гарно виглядає ваш пляцок! А що всередині?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Oleksandr_Shkurei

Печиво-кракелюр з Dr. Oetker

#відгук #naprobuua # naprobuua_Dr. Oetker # Dr.Oetker # naprobuua_ відгуки

Всім привіт. Сьогодні, останній відгук про продукцію від Dr. Oetker. На цей раз обрав доволі примхливий варіант печива. Мало того, готував його вперше і був готовий зазнати поразки. Однак, чи то прямі руки, чи то класні інгредієнти зробили чудо – все вдалось!

Мова піде сьогодні про французьке печиво-кракелюр. Для його виготовлення я використав розпушувач для тіста та пудру із ванільним смаком від Dr. Oetker.

Розпушувач для тіста. Вже переконався остаточно, що головним плюсом розпушувача є його швидка дія. За декілька хвилин після початку випікання печива, воно значно збільшилось у розмірах. Раніше від аналогічної продукції інших виробників я зазнавав поразки, адже з незрозумілих причин випічка не підіймалась чи ставала кривою. В цьому ж випадку все було ідеально. Швидка дія – для мене це головний плюс даного розпушувача. Інший його плюс – надійність. Тепер в мене немає страху щодо того, чи подіє взагалі розпушувач так, як потрібно)

Цукрова пудра із ванільним смаком. У цьому рецепті, вона розкрилась для мене по-новому. Знову хочу зауважити на тому, що ця пудра не береться комочками, легко використовується, як посипка (із використанням ситечка) і має зручну застібку, щоб можна було й надалі використовувати пудру. У цьому рецепті пудра використовувалась так, наче це «кляр» на печиві. Лягає рівномірно і несе тонкий ванільний аромат. До речі, хоч у цьому печиві використовується доволі багато пудри, вона не є такою приторною, що б забивала природній смак печива. А ось щодо аромату – це саме те, в чому мені розкрилась ця пудра. Печиво переночувало в судочку. Після відкриття судочку, з нього долинав відчутній не ванільний, а мигдальний аромат. Це точно неможливо сплутати з чимось іншим… І він такий тонкий, ніжний, що лише доповнив таке вишукане печиво. Я вражений і радісний водночас!

Не можу не поділитись із Вами цим рецептом!
Інгредієнти:
1. 160 г. пшеничного борошна.
2. 2 яйця.
3. 60 г м’якого вершкового масла.
4. 100 г. цукру.
5. 1 ч. л. розпушувача від Dr. Oetker.
6. 30 г. какао.
7. Щіпка солі.
8. Цукрова пудра з ванільним смаком від Dr. Oetker.

Приготування:
Масло перетерти або збити з цукром (до білої маси). Додати яйця до суміші і перемішати. Просіяти борошно, какао та розпушувач. З усього замісити тісто. Борошно не ховайте, адже Вам скоріш за все знадобиться воно ще. Далі замотати готове тісто у харчову плівку і залишити його в холодильнику 20-30 хвилин.

Випікання:
З тіста формуємо невеликі кульки, обкатуємо в цукровій пудрі. Викладаємо на білий пергамент. Не забудьте залишити вільне місце між кульками. Випікати при 200 градусах. Час на випікання від 8 до 13 хв. (залежно від розмірів кульок). Якщо кульки придавити перед випіканням, все буде більше схоже на печиво.

Примітки:
1. Обкатувати в пудрі печиво треба щедро. Інакше пудра розтане в процесі випікання і не буде так виглядати ефектно).
2. Вказана у інгредієнтах цукрова пудра дозволить домогтись мигдального запаху від випічки. Більшого ефекту надає зберігання готового печива у закритій посудині.
3. Печиво дуже примхливе, тому дуже важливо дотримуватись рецептури, чітко додавати інгредієнти, без «на око».
4. Витягати печиво потрібно на тому етапі, коли здається, що воно ще ніби недопечене. Інакше, воно буде тверде потім. Не бійтесь, все дійде під час остигання).

Смачного!
У відгука 6 коментарів
Kate_ya
Треба буде і собі зробити таке печиво! Виглядає смачно)
Руслана Закрепа
Готувала це печиво, в кожній країні називають його по різному, в нас говорять мармурове печиво, або ж печиво з тріщинками. В Вас бачу вдалося, аж самій захотілось спекти😊
Емілі
Дякую за перевірений рецепт 🤗
Oleksandr_Shkurei
Дякую Всім! Воно хоч і примхливе, але думаю у кожного все може вдатись. Беремо свій талант, інтерес, рецепт та гарний настрій і все буде "в шоколаді") Воно того варте!
Oleksandr_Shkurei
Ruslana1992, вдалось, хоч і не був впевнений... Але, все реально) виходить в кінці мяким. Тому чимось нагадує навіть брауні. Я вже після приготування як почав читати, що в людей не виходило воно - зрадів, що я не читав коменти до того) Бажаю, щоб і у Вас все вдалось!)
Viktor Onipchenko
Вітаю. Після печива з M&Ms шукав Ваш відгук по фото, Нік напевне змінився, печиво по Вашому рецепту вийшло чудове - по плану і цей рецепт трішки пізніше попробую відтворити, як старий набридне. Дякую за чудовий відгук, мені подобається. Бажаю Вам успіхів.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kate_ya

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_

Ось і прийшов час випікати Пасочки. Великдень найсмачніше свято року! ☺️ Я завжди беру самий простий рецепт для випікання. Для мене це найсмачніша Пасочка, звичайні продукти, а виходить дуже смачно! І так що нам знадобилось:
Інгредієнти:
- 500 мл молока;
- 11 г сухих дріжджів;
- 1-1,3 кг борошна;
-6 яєць;
- 200 г вершкового масла;
- 250-300 г цукру;
- 300 г родзинок;
- 1 ч. Л. ванільного цукру.
Використала дріжджі, ваніль і декор Dr.Oetker.
Все сподобалось, дріжджі в опарі підійшли чудово, пасочка була пухка і висока. Ваніль дала чудовий аромат і смак, як і повинно бути. Декор завершив красу і смак, він не твердий, як інколи буває, а можна сміливо їсти і отримувати задоволення від випічки!
Всім смачного!
У відгука 2 коментарі
Skakun_tatianka
Да, тоже порадовал декор что съедобный, хотя бабочки твёрдые
Kate_ya
Skakun_tatianka, так, деякі метеликі були тверді))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Natashka_Polinka

Смакота

Моя сім‘я любить рибу,тому дуже радію,що є шанс протестувати свіженьку рибку?
Вже зареєструвалась♥️
У відгука 1 коментар
Kate_ya
Бажаю потрапити до списку експертів, удачі!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ірина1112

Це тестування для мене!

Я просто обожнюю рибку та страви з нею( морську, океанічну,річкову). Рідні мене називають "рибоманкою".
З нетерпінням чекаю списочка учасників!
Удачки)))
У відгука 1 коментар
Kate_ya
Бажаю стати експертом цього цікавого проекту! Удачі!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися