jull_84
jull_84
Новачок
Відгуки jull_84
Коментарі jull_84
Отримано лайків
0 Like
Kasiopei
Ну що ж, продовжу. Спробувала ВВ-крем, сказати, що мені він аж дуже мподобався, на жаль, не можу. Дуже тривалий час на обличчі було відчуття чогось липкого і не дуже приємного. Матує гарно, лягає на шкіру гарно, але от цей ефект липкості мені не сподобався, ідеально буде як основа, якщо гарно припудрити... але не моє... Про комплекс очищення 5 в 1 - тут я просто в захваті, використовую даний засіб не щоденно, але ефет є. Також просто неперевершений, особисто для мене, нічний крем, денний подобається трошечки менше. Як і було написано, ефект буде помітніший після тривалого використання, що ж побачимо )))
У відгука 2 коментарі
jull_84
Здравствуйте! А какой именно эффект Вы видите от очищения 5 в 1? Я не стала экспертом, но мне интересна эта серия!!
Kasiopei
Шкіра стає набагато ніжнішою і гладкішою. Від холодів і вітру іноді виникає легке шелушіння, а скраб гарно справляєтсья із цим, такий легкий пілінг виходить. А якщо потім зволожити кремчиком - то взагалі супер. Рекомендую спробувати.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
jull_84
Всем привет. Забыла написать об экономичности тестируемых средств. Я не высчитывала в см шампунь (как это делали эксперты).Не додумалась до такого)))Но на мой взгляд шампунь используется экономно. Это при том, что у меня волосы ниже лопаток и я всегда намыливаю голову два раза. После 2-х недельного пользования, визуально вижу (бутылка ведь прозрачная), что израсходовала меньше шампуня чем обычно. А вот ополаскиватель, мне кажется, расходуется быстрее других аналогичных средств. При том, что я наношу только на кончики волос. Но для меня это не так уж и важно. Главное, чтобы результат от использования был хорошим!!! А результат мне нравиться и окружающим тоже. Про легкость расчесывания не могу ничего сказать,т.к. после мытья я волосы не расчесываю, а наношу гель и получаются волнистые локоны.Кстати, кто-то знает, Нивея выпускает гели для волос? Я пока не встречала Но блеск волос заметили многие. Еще, как раз в этот период я покрасила волосы. Сделала амбре. Осветлила часть волос. И меня порадовал тот факт, что после осветления волосы выглядят ухоженными и блестящими. Многие меня спрашиваю о том, что я сделала с волосами... Я им рекомендую серию Нивея. Я еще не мониторила цены на эту продукцию. Видела только, что лак стоит в пределах 50 -55 грн.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
jull_84, у ТМ NIVEA есть муссы для волос. Их можно просмотреть по ссылочке http://www.nivea.ua/products/Hair-Care-Styling/product-type/mousse. А вот гелей, к сожалению, нет.
jull_84
Спасибо за информацию! Я как раз задумалась о покупке мусса. Раньше ими не пользовалась, т.к. не видела их действия и волосы после них жирнели через пол дня. Просто, может не нашла подходящий. Обязательно попробую мусс от Нивея!!
Модератор Ольга
jull_84, а у меня, например, от мусса волос дольше остается чистый. Конечно же, если наносить его в разумных пределах :)
lenok55
А я думала, что только у меня волосы долго чистые от пенок для укладок )))) Поэтому пользуюсь часто пенками или муссами, а лаками очень редко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bonda
Доброго всім вечора! Пройшло уже 2 тижні, як я користуюся шампунем і ополіскувачем від Нівеа. По результатам першого тижня у мене волосся почало швидко жирніти і я навіть один раз помила голову своїм звичайним шампунем, але вже наступного разу повернулася до тестування Нівеа. Цього разу чистоти волосся вистачило на 2 дні,тобто результат миття після Нівеа виявився таким же, як і мій звичний шампунь. Це однозначно мене порадувало. Думаю це пов"язано з тим, що за кілька років користування волосся звикло до мого шампуню, а до нового від Нівеа потрібен був час, щоб пристосуватися))) Один із важливих пунктів, що шампунь досить економний, на одне миття я використовую приблизно чайну ложку,хоча зазвичай використовувала приблизно вдвічі більше. Також дуже подобається запах свіжорозрізаного яблука, приємний і легкий, і тримається джосить довго... Щодо блиску і об"єму, які обіцяє виробник... Волосся дійсно блискуче, особливо в перший день після миття... А от особливого об"єму я не помітила,хоча волосся стало начебто густішим і більш міцним! Щодо бальзаму ополіскувача... За порадами форумчанок я нанесла його не на шкіру голови, а лише на кінчики. Дійсно волосся пожирніло не так швидко, як перші рази, але особливого ефекту я від нього не отримала. Волосся у мене рівне, пряме і особливих проблем при розчісуванні у мене не виникало,тому полегшення я не відчула. До речі, раніше я купувала маски і бальзами для волосся, які живили шкіру голови, укріпляли або зберігали колір фарбованого волосся,тобто виконували ті функції, які не виконує шампунь (у мене був від перхоті). А от у даній лінійці засобів для волосся і шампунь, і бальзам виконують одні і ті ж функції, а саме "НАДАННЯ БЛИСКУ І ОБ"ЄМУ" принаймі так написано на упаковці! Можливо саме тому я не помітила ніякого ефекту від використання бальзаму-ополіскувача??? Щодо лаку для волосся... На кінець тижня я планую влаштувати йому справжній тест-драйв. тому про нього буде у наступному відгуку. У повсякденному житті я практично не використовую лак для волосся, тому поки не можу оцінити його ефект... Ну і на останок кілька фото... 1 - продукти Нівеа, які я отримала на тестування, 2-3 - моє блискуче і об"ємне волосся))) хоча більше блискуче, ніж об"ємне
У відгука 1 коментар
jull_84
у меня тоже сначала волосы становились жирными быстрее, чем от обычного шампуня. А со второй недели использования Нивеи волосы стали более чистым. И я их мою раз в три дня (как и с привидущим шампунем).Я это привязала к "критическим дням". Подумала, что перед ними волосы жирнеют быстрее.А может это действительно волосы привыкали к новому шампуню?))В любом случая, я наношу шампунь два раза на волосы (первый раз нанесла, смыла. И второй раз наношу и смываю).Так волосы не так быстро жирнеют.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nadija
Перепробовала уже много шампуней разных ТМ, но все никак не могу подобрать себе подходящий(( Мало того что волосы выпадают, так ещё и трудно подобрать по типу волос, у корней быстро жирнеют, а кончики пересушены, даже бальзам для волос не спасает, хотя стараюсь наносить его именно на кончики и не наношу на корни. Все равно желаемого эффекта нету( Очень надеюсь что шампуни Timotei этой серии мне подойдут, если посчастливится попасть в список тестирующих.
У відгука 1 коментар
jull_84
Здравствуйте! У меня такая же проблема!! Я сейчас пользуюсь натуральными шампунями, но желаемого эффекта нет. Волосы у корней жирные, а кончики как солома(( Надеюсь на тестирование!!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися