lulu08_11
lulu08_11
Знавець
Відгуки lulu08_11
Коментарі lulu08_11
Отримано лайків
9 Like
lulu08_11

Суміш для Тіпамісу, декор

Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.
У відгука 8 коментарів
Olgadik
Да, он отлично взбивается и держит форму)
O'Lena
Яка консистенція! А який % вершків?
еленка208
цікаво, що тільки з вершків, треба спробувати)
lulu08_11
O'Lena, Зараз точно не пригадаю, але вершки були або 10% або 15%.
lulu08_11
еленка208, не пошкодуєте. Самостійно я б не наважилася замінити крем з використанням маскарпоне на дану сумі, але це альтернатива, яка в деякій мірі і краща.
lulu08_11
Olgadik, і не втрачає її і потім.
O'Lena
lulu08_11, класно збилися!
lulu08_11
O'Lena, і щей смачно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lulu08_11

Суміш для Тіпамісу, декор

Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.
У відгука 8 коментарів
Olgadik
Да, он отлично взбивается и держит форму)
O'Lena
Яка консистенція! А який % вершків?
еленка208
цікаво, що тільки з вершків, треба спробувати)
lulu08_11
O'Lena, Зараз точно не пригадаю, але вершки були або 10% або 15%.
lulu08_11
еленка208, не пошкодуєте. Самостійно я б не наважилася замінити крем з використанням маскарпоне на дану сумі, але це альтернатива, яка в деякій мірі і краща.
lulu08_11
Olgadik, і не втрачає її і потім.
O'Lena
lulu08_11, класно збилися!
lulu08_11
O'Lena, і щей смачно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lulu08_11

Суміш для Тіпамісу, декор

Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.
У відгука 8 коментарів
Olgadik
Да, он отлично взбивается и держит форму)
O'Lena
Яка консистенція! А який % вершків?
еленка208
цікаво, що тільки з вершків, треба спробувати)
lulu08_11
O'Lena, Зараз точно не пригадаю, але вершки були або 10% або 15%.
lulu08_11
еленка208, не пошкодуєте. Самостійно я б не наважилася замінити крем з використанням маскарпоне на дану сумі, але це альтернатива, яка в деякій мірі і краща.
lulu08_11
Olgadik, і не втрачає її і потім.
O'Lena
lulu08_11, класно збилися!
lulu08_11
O'Lena, і щей смачно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lulu08_11

Суміш для Тіпамісу, декор

Всім, привіт.Ділюся з Вами враженням від використання суміші “Dr.Oetker” для приготування тірамісу. Відверто скажу, що сумнівалася, щодо смакового ефекту, адже крем з використанням маскарпоне доволі складно "перемогти". Проте, яким було моє здивування від отриманого результату. Адже смак і консистенція просто ДОВЕРШЕНІ. Готувала крем, як вказано на наліпці упакування. Проте використала тільки вершки. Без додавання молока. Збилися швидко, до ідеальної консистенції. Додала правде, ще кілька крапельок ванільного екстракту . Що створило ніжну нотку ванілі. Для посипки використала пачку гарячого шоколаду з смаком горіху. А декорувала срібними кульками.Спершу думала, що вони будуть твердющими, але, через кілька годин вони не втрачаючи форми, стали ніжними і смачними.
Висновок.Тепер використовуватимму лише продукцію “Dr.Oetker” для приготування крему Тірамісу.Це смачно, легко, та фінансово вигідно.
У відгука 8 коментарів
Olgadik
Да, он отлично взбивается и держит форму)
O'Lena
Яка консистенція! А який % вершків?
еленка208
цікаво, що тільки з вершків, треба спробувати)
lulu08_11
O'Lena, Зараз точно не пригадаю, але вершки були або 10% або 15%.
lulu08_11
еленка208, не пошкодуєте. Самостійно я б не наважилася замінити крем з використанням маскарпоне на дану сумі, але це альтернатива, яка в деякій мірі і краща.
lulu08_11
Olgadik, і не втрачає її і потім.
O'Lena
lulu08_11, класно збилися!
lulu08_11
O'Lena, і щей смачно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lulu08_11

Творопиш і гарячий шоколад Dr.Oetker

Дівчата "Творопиш" від Dr.Oetker -це просто щось нереальне. Спершу хотіла приготувати запіканку за своїм звичайним рецептом, але все ж таки вирішила приготувати за рецептом вказаному на упакуваннні. Забігаючи наперед скажу, що воно того вартувало. Хоча і насторожило в рецепті, що не потрібно додавати ні муки, ні манки. Готувати було легко. Виконала всі пункти з рецепту. І запіканочка вийшла просто неперевершена. Ванільний аромат, зовсім не приторний, зробив свою справу і додав запіканочці витонченого смаку. Сама запіканка ніжна, легенька, повітряна, зовсім не забита. Їсти її насолода ще та. А додало більше балів для насолоди те, що приготували горячий шоколад. Скажу відверто, такого шоколадного смаку я не пригадую в інших виробників. Напій густий, пропорція пакетик на 150 мл. молока ідеальна. Радію, що випала нагода стати експертом саме в цьому тестуванні. Наступне це "Тірамісу".
У відгука 2 коментарі
yu_novitska
оооо, как отлично показали вы густоту шоколада на фото с вашей дочкой! Прям видно, что он в ложке лежит густой-густой, настоящий горячий шоколад!) Супер! И запеканка у вас получилась ну очень аппетитная!
lulu08_11
yu_novitskaya, Дякую. Справді все відповідає опису виробника. І результат використання продукції, просто бомбезний.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися