Віднайшла себе в списку тестування продукції Dr. Oetker і з нетерпінням чекала на посилку. Це моє перше тестування в проекті. Вже давно хотіла приготувати тортик з желе. Ділюсь перевіреним рецептом:
Бісквіт: збити 2 яйця та 100г цукру (5-7хв), додати 100г борошна, обережно перемішати - в форму (діаметром 28см) та випікати 10-15хв при 180°С. Охолодити.
Замість крему: 300г кисломолочного сиру, 2 яйця, 100г цукру, 100мл вершків, 1 ч. л. ваніліну - змішати до однорідної маси. Викласти на охолоджений бісквіт - випікати 25-30хв при 180°С.
На охолоджений сирний шар викласти ягоди, шматочки фруктів.
Далі прийшов час тестувати желе від Dr. Oetker. За інструкцією змішати вміст пакетику з 2 ст. л. цукру і 250мл води (можна взяти сік чи компот) . Довести до кипіння, постійно помішуючи суміш, і протягом 1хв дати покипіти. Дещо охолодити та полити ягідно-фруктовий шар желейною сумішшю. На охолодженій основі та ягодах суміш застигає "на очах"!
Тортик має постояти 3-5год в холодильнику. Смачного!