OlgaTK
OlgaTK
Новачок
Відгуки OlgaTK
Коментарі OlgaTK
Отримано лайків
2 Like
Katty Belg

Желфікс 1:1 Dr.Oetker

Следующий мой отзыв посвящен все так же желфиксу и джему "ягодный микс". Я его так назвала, потому что в его приготовлении участвовало много разных ягод. сюда вошли : смородина черная, игра, ешта (смородина+крыжовник), красная смородина, ежевика, и еще немного абрикоса и персика. Приготовление этого джема заняло немного больше времени, чем мятное и малиновое варенье. Потому что этот ягодный микс я сначала проварила минут 20 с сахаром, потом всю эту массу перетерла, т.к. в ягодах много косточек, а хотелось без них. И только потом снова довела до кипения и добавила желфикс 1:1. И здесь уже три минуты и готово. Очень довольна результатом. Спасибо, что познакомили меня с продукцией Dr.Oetker. Приготовление джема без желфикс заняло бы еще достаточно много времени. А так все просто и быстро)
У відгука 2 коментарі
OlgaTK
О, не пробувала міксувати ягоди! Візьму на замітку)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
OlgaTK

OlgaTK

Віднайшла себе в списку тестування продукції Dr. Oetker і з нетерпінням чекала на посилку. Це моє перше тестування в проекті. Вже давно хотіла приготувати тортик з желе. Ділюсь перевіреним рецептом:
Бісквіт: збити 2 яйця та 100г цукру (5-7хв), додати 100г борошна, обережно перемішати - в форму (діаметром 28см) та випікати 10-15хв при 180°С. Охолодити.
Замість крему: 300г кисломолочного сиру, 2 яйця, 100г цукру, 100мл вершків, 1 ч. л. ваніліну - змішати до однорідної маси. Викласти на охолоджений бісквіт - випікати 25-30хв при 180°С.
На охолоджений сирний шар викласти ягоди, шматочки фруктів.
Далі прийшов час тестувати желе від Dr. Oetker. За інструкцією змішати вміст пакетику з 2 ст. л. цукру і 250мл води (можна взяти сік чи компот) . Довести до кипіння, постійно помішуючи суміш, і протягом 1хв дати покипіти. Дещо охолодити та полити ягідно-фруктовий шар желейною сумішшю. На охолодженій основі та ягодах суміш застигає "на очах"!
Тортик має постояти 3-5год в холодильнику. Смачного!
У відгука 4 коментарів
olga1992
Я не дружу з бісквітами , завжди виходять низенькі,і збиваю довго ,і нічого (Дякую,за за рецепт ,ще так спробую
OlgaTK
Спробуйте довше збивати - і все вдасться))
olga1992
OlgaTK, не знаю,навіть сам білок ще ні разу не збивала ,щоб такий густий ,чи дійсно мало ,але скільки не збиваю все рідкіше стає
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися