Надія Закревська
Надія Закревська
Експерт
Відгуки Надія Закревська
Коментарі Надія Закревська
Отримано лайків
19 Like
Надія Закревська

Отримала набір для тестування

Добрий день, я отримала набір для тестування сьогодні на пошті. Буду починати тестування. У мене буває, що забуваю слова, прості речі. От наприклад я склалаю речі в шафу, а мене покликав син допомогти з домашніми завданнями. І я повертаюся і забуваю чим я до того займалася. Дуже сподіваюся, що даний препарат допоможе мені з покращенням пам'яті і полегшить таким чином мені життя.
У відгука 1 коментар
Надія Закревська

Тестування мелоксонін

Добрий день. Я трохи переживала як на мене подією даний препарат. Тому я використала одне розпилення за пів години до сну. Протягом тижня я спостерігаю, що мій сон і настрій покращився. Зменшилася сила тривоги. Часом я дізнаюся про нічну тривогу від людей, які не спали. Це не є зовсім добре. Але я можу працювати тепер вдень, а не вночі.
Мені сподобалася дія препарату мелоксонін. Я сплю всю ніч, не прогинання посеред ночі, навіть сняться кольорові сни про події до війни. Вдень себе почувають краще. Дякую вам за цю можливість долучитися до тестування продукції.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Отримала посилку

Привіт усім. Я отримала посилку сьогодні. Дуже приємно мені, що мене вибрали для тестування. Думаю підготуватися до проведення тестування. Бо зараз моя робота проходить вночі, а потім бувають тривоги і я цілу ніч не сплю, а вдень не відчуваю активності. Дякую, за дей препарат. Маю сподівання на його дію.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Тестування продукції

Добрий день. Хочу поділитися своїми думками щодо кисілів Dr.Oetker.
Колись в дитинстві влітку моя бабуся готувала кисіль з ягід і крохмалю. Часто крохмаль залишався грудочками і я його не любила. Зараз в дорослому віці в мене була чудова можливість спробувати кисіль від Dr.Oetker. всього за кілька секунд в моїй чашці з'являється густий смачний кисіль. Достатньо закип'ятити воду і налити у чашку 200 мл, а тоді всипати місткість з пакетика. Я пробувала зробити навпаки і спочатку насипали в чашку порошок з пакетика, а потім залила окропом. Треба швидко помішувати ложкою і однаково утвориться смачний однорідний кисіль. Грудочки відсутні, є частинки ягід. Лише в одному пакетику було сильніше відчутно смак крохмалю.
Склад повністю мене задовільнив. Кисіль можна вживати в теплим і охолодженим. Мені смакує теплий. Шкода, що в моєму дитинстві такого способу приготування не було. Це би полегшувало приготування кисіль для моєї бабусі і я б з задоволенням смакувала його.
Моїм фаворитом став смак лісові ягоди. Я також експерементую з приготуванням з киселю інші страви. До одного киселі зі смаком малини я додала малину, яку заготовила влітку. Для іншого киселю я додала яблучне пюре. А ще я додала розпущений желатин до трускавкового киселю. В мене вийшов смачний десерт.
Висновок такий, що я дуже вдячна Dr.Oetker за надану мені можливість скуштувати киселі, я раніше не знала про таку можливість. Обов'язково буду купувати і рекомендувати своїм друзям і знайомим.
У відгука 0 коментарів
Надія Закревська

Щасливе отримання посилки від Dr.Oetker

Добрий день. Вчора я отримала посилку продукцією Dr.Oetker. Коли я відкрила, то змогла прбачити, що коробочка повністю наповнена пакетиками з кисілями різноманітних смаків. Раніше я ніколи такого не пробувала і не купувала. Пам'ятаю, як в дитинстві моя бабуся готувала кисіль з ягід в ліжку. То був довший процес, щоб не з'явилися грудочки.
В моєму наборі, який я отримала
4 великих пакети з різними смаками( вишня, малина, журавлина, полуниця.
І розчинні киселі для приготування на одне горнятко.
3 шт- лісові ягоди.
3 шт- полуниця
3 шт- малина.
Я спробувала кисіль з лісовими ягодами і це була любов з першої ложки.
Отож, продовжую тестування інших смаків і пізніше я додам свій наступний коментар.
Дякую вам, що довіряєте тестування вашої продукції Dr.Oetker
У відгука 0 коментарів