Бурлака Катерина
Бурлака Катерина
Новачок
Відгуки Бурлака Катерина
Коментарі Бурлака Катерина
Отримано лайків
0 Like
Евгения Калуга

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету

Дякуємо за можливість взяти участь в тестуванні Бекутан Кідс Вітс Мультіімуно - комплексу вітамінів, мікроелементів та пробіотика для дітей від 1 року до молодшого шкільного віку (9-10 років). Відразу приємно здивувало вміст упаковки, саше складається з двох відсіків, тому одним рухом змішуємо і пробіотик і вітаміни з мікроелементами. Склад дуже хороший. Розчиняється порошок дуже добре, має приємний смак, є можливість розводити в різних рідинах. Дитина пила з задоволенням. Побічних реакцій не виявлено.
У відгука 3 коментарі
@ksenia.matskiv
Надзвичайно приємно було стати учасником тестування 😌 ще не допили упаковку, а вже придбали ще одну . Син перестав так часто хворіти, став активнішим. Дуже задоволені результатом, спасибі!
Бурлака Катерина
І моїй дитині дуже сподобався Бекутан Кідс Вітс Мультіімуно. Значно зміцнився імунітет! Перестала часто хворіти стала бадьорою та енергійною! Дякую за можливість взяти участь у тестуванні!
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися