osmak20152016
osmak20152016
Новачок
Відгуки osmak20152016
Коментарі osmak20152016
Отримано лайків
0 Like
osmak20152016
Підійшло до кінця тестування, дякую за таку можливість проекту, як писала раніше задоволена якістю, денний та нічний крем має високу якіть, шкіра після його викорисатння зволожена цілий день підтянута та ніжна, рівномірного кольору, ВВ крем допомагає приховувати маленькі недоліки, які потрібно приховати жінці, рівномірно лягав на шкіру та ефективно тримався на обличчі,гель для вмивання особливе вечером після нанесення було відчуття ,що шкіра цвіте та пахне, відпочивша та готова до сну. Результатом тестування дуже задоволена!
У відгука 0 коментарів
osmak20152016
Доброго вечора всім, хочу написати вам знову свій відгук про набір, як писала раніше , так і зараз, якість чудова, упаковка зручна та кольорова, що мені подобається, шкіра після використання просто чудова, блискуча, ніжна, приємно пахне, в мене стало таке відчуття, що шкіра стала більш підтянутою на чистішою, менше прищів зявляється, тональним кремом дуже задоволена, також має хороший аромат , гарно приховує недоліки , та довго тримається на обличчі, дякую за чудовий набір, порекомендувала всім друзям, та продовжую рекомендувати, та чекаю від вас нових тестувань. ДЯКУЮ ВАМ!!!
У відгука 0 коментарів
osmak20152016
Продовжую тестувати крем для обличчя, хоть и користуюсь ще зовсім мало, але вже дуже задоволена результатом, шкіра виглядає більш рівного кольору, блискуча та ніжна, запах як писала я раніше чудовий, нічний крем живить шкіру, і навіть вранці шкіра зволожена та захищена, дякую вам за приємні враження, на такій раній стадії користування
У відгука 0 коментарів
osmak20152016
Отримала на тестування прекрасний набір, мої перші враження просто чудові, набір гарний, має дуже гарне упакування, ярке та красиве, консистенція кремів дуже хороша, не занадто густа, має приємний запах, починаю тестувати, згодом напишу ще свої відгуки.
У відгука 0 коментарів
osmak20152016
Отримала я набор для тестування , первий раз виграла у вас, чому дуже зраділа, тому, що давно чула про якість цієї марки, да не було можливості придбати, дякую вам за таку можливість , мої перші враження, спробувала я Глубокое BIO-очищение 5 в 1, після першого нанесення і смиття, моя шкіра стала ніжнішою, як в немовляти, приємний аромат у всіх кремів . консистенція не густа і тому дуже добре, а то іноді роблять занадто густу і важко її видавити з флакону, Крем має дуже приємний аромат, шкіра після нанесення ніби дише, продовжую далі тестувати і знову напишу свої отзиви.
У відгука 2 коментарі