Мар'яна Дендера
Мар'яна Дендера
Експерт
Відгуки Мар'яна Дендера
Коментарі Мар'яна Дендера
Отримано лайків
6 Like
Мар'яна Дендера

Відгук про продукцію AVON

Всім привіт. Ось уже майже 2 тижні я користуюсь продукцією AVON, що прийшла на тестування. А саме: кремом для рук з гліцерином та жасмином і сироваткою для обличчя з вітаміном C. Отож, готова поділитися з вами своїми враженнями.
Сироватка мені дуже сподобалась. Ну, прямо дуже-дуже. Рівномірно лягає на шкіру, гарно зволожує. Але при цьому не робить шкіру жирною. При тому, що у мене комбінований тип шкіри. Наносила на очищену шкіру двічі на день. Ефект - сяюча шкіра без жирного блиску. Маю веснянки та пігментні плями. Сироватка не зробила їх суттєво світлішими. Проте загальний тон шкіри вирівняла. Тепер моя пігментація не так кидається в очі. Запах - шикарний. Мені зайшов. Розхід мінімальний. Єдиний недолік - відсутність інструкції українською мовою. Думаю, виробник скоро це виправить.
Щодо крему, то він теж хороший. Я в постійному контакті з водою. Тому шкіра рук суха. Мазала кремом двічі на день. Брала зовсім небагато, а руки зволожував гарно. Аромат приємний. Гарне пакування.
В підсумку можу сказати, що тестована мною продукція має хорошу якість. Буду і надалі користуватись та сміливо рекомендую усім.
У відгука 9 коментарів
Yanna25
Особисто мені сироватка не підійшла, після неї хочеться вмитися. Мабуть тип шкіри більш жирний, чи в чому проблема так і не зрозуміла,
Kamilkal
Yanna25, можливо тому що вона після нанесення залишає жирний слід на шкірі
Yanna25
Kamilkal, ну так, вбирається вона погано, або можливо її треба не багато, мала колись іншу то вибралася добре відчуття маски на обличчі не було
kateryna7
Yanna25, в мене також жирний тип шкіри, наносила сироватку наніч. а Ви як використовували?)
O'Lena
Якщо чесно, здивована відгуком на сиворотку) бо і липкість, і запах хімозний. А як наносили?
Yanna25
O'Lena, о в мене таке ж)
Yanna25
kateryna7, і зранку і на ніч, то завжди хотілося вмитися
Kamilkal
Так десь пів години, годину є відчуття липкості, а потім аж поглинається, це не дуже приємно, хоча наношу її дуже мало
Мар'яна Дендера
O'Lena, Я наношу двічі на день на попередньо очищену шкіру. Буквально одну краплю видавлюю на руку. Розподіляю в руках, тоді наношу на обличчя масажними рухами. Вбирається швидко. В мене комбінована шкіра.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися