Inlovewithrain1008
Inlovewithrain1008
Новачок
Відгуки Inlovewithrain1008
Коментарі Inlovewithrain1008
Отримано лайків
1 Like
Inlovewithrain1008

Nan supreme pro 3 - чудова альтернатива для завершення гв

В нашому випадку дана суміш допомогла плавно завершити гв. Дитина наїдається, спить вночі спокійніше, добрали за рахунок суміші вагу. Дитина активна, пьє із задоволенням, проблем із кишківником немає, цілком задоволені. Дякуємо команді naprobu.ua за таку можливість протестувати таку чудову суміш.
У відгука 0 коментарів
Inlovewithrain1008

Чудове молочко на ніч для солодкого сну

Одразу напишу, що звісно, безумовна перевага належить гв, але це рішення кожного.
Ми тестуємо дану суміш вже 5 днів, сказати, що я не в захваті - це нічого не сказати.
Доньці майже 1.1,ми були на гв, але все таки подумувала про його завершення. На даний час ми поки суміщуємо суміш на гв, АЛЕ можливо це моя суб'єктивна думка чи це самонавіювання, все ж таки я в захваті від цієї суміші.
1) Це єдина суміш, яку мала взагалі вирішила скуштувати, пивнцла і втягнулась.
2) Дитина стала менше прокидатися вночі після Nan, виходить, що дитина "наїдається" (протягом дня ми повністю перейшли на дорослий стіл, апетит, в принципі, я не скажу що поганий), хоча випиває 150 мл, не як на банці рекомендація 210 мл
3) Nan supreme pro 3 - ідеальна суміш! Розводиться повністю за лічені секунди, немає коміків, піни, ніяких крупинок на пляшечці.
4) у дитини ніяких висипань чи розладів з боку травної системи також не виявлено
5)на смак-вона дійсно смачна, так, я спробувала, бо давати дитині молочко із штучним присмаком явно не захоче жодна мама.
Чи будемо ми надалі пити дану суміш? - Однозначно так.
Знов таки, я нікого не призиваю переходити на суміш, замість гв, але якщо вирішцєте завершити, то Nan supreme pro 3-це дійсно чудова альтернатива. Рекомендую на всі 1000%, задоволена донька та я на мільйон %%
Дякуємо команді Naprobu.ua, що дали змогу взяти участь у такому тестуванні
У відгука 0 коментарів