foxyjuly
foxyjuly
Новачок
Відгуки foxyjuly
Коментарі foxyjuly
Отримано лайків
0 Like
foxyjuly
Саме сьогодні приїхала в гості улюблена матуся і також долучилась до тестування нових засобів. Волосся в неї густе та дуже тонке, а також послаблене постійним фарбуванням. І вже після першого застосування, були помітні результати, - волосся стало м'яким та головне значно полегшить процесс розчісується. Тому ця парочка здається знайшла господаря.
У відгука 0 коментарів
foxyjuly
Ось і прийшов час, дати більш розгорнутий відгук про засоби від нівеа. Спочатку вихідні данні - довге фарбоване та пошкоджене волосся, а тому підібрати догляд для нього дуже складно. Почнемо з шампуню - він має дуже приємний аромат, помірно густу консистенцію, що дуже зручно, гарно піниться та добре промиває волосся. Бальзам - легко наноситься, не тече при нанесенні, робить волосся м'яким та слухняним. Після використання тандему волосся легко розчісується, не електрезується, що дуже важливо в зимово весняний період, помітила що за період використання волосся стало трохи менше засалюватись у коренів. Також дуже зручно що шампунь та бальзам знаходяться у баночках різного вигляду. Тож враження від засобів дуже позитивні - подумую над тим щоб і на далі використовувати засоби по догляду за волоссям від нівеа, адже до тестування я зовсім не звертала на них уваги - а виявляється даремно!
У відгука 0 коментарів
foxyjuly
Всім доброго дня! Тестую тандем від нівеа вже днів 10. Після використання цих продуктів волосся м'яке та гладенький, не електрезується. Розчісується легко. Тож перші враження дуже гарні - тестує що далі
У відгука 0 коментарів