Протестувала вершковий десерт. Один робила я, а другий відділа сину (11 років) для його кулірнарної творчості. Я пішла шляхом простим - просто додала вершки до свіжих фруктів (персики, банани, малина). Дітям сподобалось дуже! Мені сподобалась швидкість та якість приготування. Правда, на смак відчувалося "ненатуральність" вершків. Але в цілому з фруктами було дуже смачно. Легко готуються. Я не дуже досвідчений кулінар і взагалі не дуже люблю проводити на кухні багато часу. Але водночас з обережністю відношусь до порошкових напівфаврикатів. Вершки в цілому мені сподобалися - для того щоб іноді приготувати за 5 хвилий красивий десерт - я віддам перевагу Збитому десерту. У сина не вишло зробити десерт. Він намагався зробити щось накшталт тірамісу, але не зрозумів з інструкції до якої консистенції збити десерт. Поквапився і вийшло дуже рідке - випив як молочний коктель ))) Отримаю досвід самостійності і урок, що в інструкціях всі слова важливі.