ZenaFedyna
ZenaFedyna
Новачок
Відгуки ZenaFedyna
Коментарі ZenaFedyna
Отримано лайків
0 Like
ZenaFedyna
Ну щож... Час підбити короткий підсумок нашого тестування продукції Наmе. З м'ясних пюрешок перше місце віддаємо індичці. Пюрешки з сиром посмакували в самий раз - дитя із задоволенням їло, ніби проготоване вдома. Та найбільшу перевагу надаємо паучам - дуже зручно у дорозі чи на прогулянці. Ми з сім'єю дуже вдячні за можливість вивчити та спробувати продукцію Наme, точно купуватимем і рекомендуватимем.
У відгука 0 коментарів
ZenaFedyna
Вчора годувалти внука пюрем з інички - думали, що їсти його ну буде, оскільки нагодувати яловичиною так і не вдалось - зовсім відмовлявся їсти, та на щастя, індичка була дитяті до смаку - розділили на 3 прийоми годування і з'їв все, що мав на тарілці. Дякуємо Наme за можливість скоштувати Ваш продукт - тепер до скиску покупок додамо Hame. Пюре індичка. А пюрешки з сиром це справжня знахідка! Смачно і корисно! Консистенція і колір схожі до таких пюрешок, які готуємо самі. Хоч від домашнього виробництва ми звичайно не відмовимось, та коли нема часу на приготування власного пюре, то пюре від Hame врятує ситуацію.
У відгука 1 коментар
ZenaFedyna
Не знаю чому не опублікувався мій попередній коментар (можливо якась помилка чи поганий зв'язок інтернети). Посилку від ''Hame'' отримали на минулому тижні, приємно були здивовані вмістом коробки та якістю упакування. Продукцію Хаме бачили на вітринах магазинів, але не купували ще - внука годували лише ''власним виробництвом'' - трохи скептично ставились до ''хімічних сполук'', але прочитавши вміст отриманих пюрешок вирішили спробувати. Порадував типовий ''хлоок'' при відкритті баночок, вигляд та консистенція пюре. Звичайно першу ложечку спробували самі - приємний смак, чимось нагадувало ті п'юре, які самі готували для внука. З баночки малюк їсти не хотів - мусили перекинути у його тарілочку - лише тоді почав відкривати ротик. А от з паучем було простіше (чому ми були здивовані) - одразу з'їв із задоволенням.
У відгука 0 коментарів