irino4ka144
irino4ka144
Новачок
Відгуки irino4ka144
Коментарі irino4ka144
Отримано лайків
0 Like
irino4ka144
Цікаво було б прийняти участь у тестуванні даного продукту, так як у нову квартиру якраз приглядаємо нову пральну машину))))
У відгука 3 коментарі
irino4ka144
Доброго дня, так сталось, що з дитиною попали в лікарню і я геть забула про звіт, але сьогодні я його заповнила.
У відгука 0 коментарів
irino4ka144
А тепер поділюсь рецептиком: Джема з йошти 1 кг йошти, 0.5 кг цукру, 6-8 листочків м'яти, 100 мл води, 1 ч. л. лимонної кислоти, 1 ч. л. лимонної цедри. 1 пачка Желфікс 1:1 Приготування: Йошту помити й покласти в глибоку миску, додати лимонну цедру. Влити трохи води й поставити на вогонь. Довести ягоду до кипіння. Потім кип'ятити хвилин 5, поки йошта трохи не розвариться і не виділить сік. Далі протерти її через дрібне сито. У пюре всипати цукор, добре перемішати. Поставити миску на невеликий вогонь, довести джем до кипіння. Кип'ятити хвилин 15, після чого додати в джем листочки м'яти й лимонну кислоту. Прокип'ятити ще 5 хвилин й вимкнути газ. М'яту викинути. Розлити джем у стерильні банки. Закатати металевими кришками. Перевернути желе догори дном і вкутати до повного охолодження. ОКРЕМИМ РЯДКОМ: гарячий джем виходить досить рідким, але коли охолоне — густий і тягучий, схожий на мед. Чудовий, ароматний, у міру солодкий, із легкою м'ятною ноткою.
У відгука 1 коментар
irino4ka144
Ну от і мені довелось тестувати продукцію « Желфікс». І ви знаєте, була приємно здивована. Був дуже складний для мене вибір, що ж з даною продукцією робити. Але приїхавши в село помітила кущ йошти і відразу зрозуміла, що саме з неї я й буду готувати смачненький джем. І це виявилось дійсно смачно, за допомогою продукції Желфікс. Шкода, що фото не передало ні смаку ні кольору. Але спробувавши ви самі переконаєтесь.
У відгука 0 коментарів
irino4ka144
Навіть і не надіялась вже, що отримаю посилочку з продукцією желфікс. Якраз доречно все прийшло, маю намір зробити джем з смородинки тому використаю продукцію Желфікс)
У відгука 0 коментарів