kamAlinka05
kamAlinka05
Знавець
Відгуки kamAlinka05
Коментарі kamAlinka05
Отримано лайків
28 Like
Tania1994rv
Айййй, я знову пропускаю:( Я обожнюю готувати щось нове постійно, я обожнюю експерименти, але ще не поспівші наші ягідки - смородина, ожина, абрикоски... Хіба що справді спробувати варення з апельсинів. Але я й гадки немаю як його робити)
У відгука 9 коментарів
kamAlinka05
Чого пропускаєте , а як же клубніка )))
Модератор Ольга
Tania1994rv, чого ж так? Полуничка так, відійде вже, але ж є вишня, суниця (якщо росте у Вашому регіоні), навіть шовковиця :) Та й з апельсинів можна приготувати джем.
Tania1994rv
Клубніку завтра крутити буду, але не варення, а компоти) Якщо пройду в тестування, то вона вже переспіє) Вишня в червні не поспіє мені кажется. Але ж слухайте я собі тут "шифрую" що в тестуванні треба використати всі пакетики, а це ж море варення, ми так не їмо багато. Можна ж один пакетик використати за час тестування, а інші вже в своїх цілях в липні-серпні?, бо жду смородину і абрикоси бабуліні)
Tania1994rv
Слухайте я думала з ним треба гратись того й зробила проблему що багато варення і тд з малим дитям стояти над плитою пів дня, а тут всього 3 хвилини ще й не треба стирилізувати банки і ще й можна не закручувати банку, а закрити звичайною кришечкою. Боже це знахідка для мам і дуже зайнятих роботою господиньок! Подам заявку, але вірите, якщо не пройду то всерівно придбаю і сюди буду писати відгуки, з таким часом 3 хвилини можна і ківі і апельсини і що хочете! А ще чого ми не любимо багато варення, бо вариться довго, вітамін менше і багато цукру, а желфікс хоч цукру й так само, зате вітамінів набагато більше! Я вже десь 3 роки думаю зробити лимонне варення! Так що все. Головне тепер дізнатись коли буде у пиодажу чи вже є. Ніколи не звертала увагу!
Модератор Ольга
Tania1994rv, дивлячись який регіон. У нас вже вишня червоніє, у моєму садку черешня навіть вже відійшла :( Що ж до використання пакетиків - Ви сміливо можете використати по 1 пакетику з набору і написати відгуки (бо треба ж не лише використати, а й на смак спробувати, консистенцію розгледіти), але зауважте, що 1 пакетик розрахований на 1 кг фруктів.
Tania1994rv
Рівненська обл) захід. Черешні в нас є, але ще дуууже дорогі. А то без дегустації в нас ніяк))) ще хочу стильні баночки якісь випуклі незнаю де продають.
Nattalli
Модератор Ольга, а у Вас какой регион?
Модератор Ольга
Nattalli, южные окраины центральной Украины :) Наша с Вами область, кстати ;)
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися