Vitaminka69
Vitaminka69
Новачок - Блогер
Відгуки Vitaminka69
Коментарі Vitaminka69
Отримано лайків
0 Like
Vitaminka69

Якщо побачення буде вдалим, то скоріше всього почнемо жити разом)

Перше знайомство з брендом Vichy було тоді, коли ще не було зволожуючої лінійки, а для комбінованої шкіри без цього ніяк... Гірше не стало, але і краще теж.
А от зараз побачила рекламу нових засобів і за декілька днів з'явився проект на сайті naprobu )

Буду самою щасливою людиною, в разі потрапляння у проект. Бо активно шукаю нову, хорошу лінійку для шкіри. Після карантину купляти продукти по 2тис. не просто складно - це боляче. А нові зморшками, які ще й посилив стрес, залишати напризволяще неможна ?
У відгука 2 коментарі
olena.romanenko
Успіхів вам у пошуках та у тестуванні, ціни справді великі, як на наш рівень життя та зарплатню
Vitaminka69
Я до карантину користувалась косметикою, що мінімум 2тис за один засіб коштують. Але криза підштовхує шукати щось хороше на теренах власної держави )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
OxanaM

Eveline Cosmetics

Вітаю учасників тестування) Нажаль я не потрапила на це тестування ,але чекаю відгуків. Можливо суперфуди суперові і учасникам сподобаться і підійдуть. Це тоді мене підштовхне купити косметику Eveline Cosmetics. Все ніяк не наважуюсь купити цю косметику.
Удачі в тестуванні і приємного тестування звісно чекаємо відгуки)))
У відгука 4 коментарів
Модератор Ірина
Дякую, що зберігаєте позитивний настрій :) Впевнена - Ваш проект ще знайде Вас. Попереду так багато цікавого очікує на наших учасників. Якщо придбаєте органічну продукцію від Eveline Cosmetics - чекатиму на Ваш відгук-враження! Бажаю успіху в наступних проєктах! :)
Vitaminka69
Модератор Ирина, сподіваюсь ще на Vichy потрапити) Зволоження за доступною ціною наразі те, без чого жити неможливо) Якщо підійде - будемо жити разом)
Юлия13life
Удачи в будующих тестированиях. В этот раз я тоже не попала в списки. Хороший настрой, вера в хорошее и будет наши ники в списках.
olena.romanenko
Дякую. Сподіваюся, ви знайдете себе у списках за тиждень
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mostexpensive

Eveline Cosmetics

Вітаю експертів проекту? Бажаю Вам вдалого та приємного тестування! Засмутилась звісно що не побачила себе у списках експертів,але вже знайшла цю косметику у своєму улюбленому інтернет магазині? Тому чекаю на Ваші відгуки ,хочеться якомога більше дізнатися про цю косметику, можливо тестуватиму параленьно з вами☺
У відгука 7 коментарів
Natali27
Ух ти! І ціна приємна. Теж зачекаю на відгуки, оскільки самій не пощастило протестувати, і як закінчеться мій крем для обличчя - замовлю такий.
Юлия13life
Значит ваше тестирование еще впереди, не расстраивайтесь.
mostexpensive
Юлия13life, з нетерпінням чекаю?
Модератор Ірина
Будемо чекати на Ваш відгук про продукцію, як від незалежного експерта :) Успіхів Вам у наступних тестуваннях!
Vitaminka69
Модератор Ирина, як можна перевірити, чи зарахувалися мені умови участі в проекті (заповнювала в останню годину) і як можна покращити шанси потрапити у наступні проекти?
Модератор Ірина
Vitaminka69, перевірила - Ваш останній проєкт "Purina ONE®. Микс, которому стоит доверять" - звіт зараховано. Покращити можна за рахунок активності на сайті, але не флудом (детальніше у розділі FAQ).
olena.romanenko
Так, на сайті був ще у перші дні оголошення тестування, а от для тіла з курсом постійно розкуповували, був лише з облипихою
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Юлия Зеленская

Опять мимо

И снова я не в списках, уже 5е тестирование пролетает мимо меня. Действительно, такое чувство, что рейтинг играет против участников с большим количеством баллов.
Но... С пониманием отношусь к этому. Сейчас на сайте много участников, и асем хочется попробовать. Многие друзья, которых я пригласила, тоже с нетерпением ждут свое имя в списках участников. Надеюсь, что найду себе в списках Виши
У відгука 7 коментарів
Vasi
Не засмучуйтесь, колись тай повезе)))
Модератор Ірина
Действительно, отбор был очень сложным - заявок на участие было рекордное количество, а лимит всего 100 человек. Спасибо, что остаётесь с нами! Ваш проект обязательно к Вам придёт - желаю Вам удачи в следующих тестированиях! :)
Vitaminka69
Не засмучуйся, я дуже довго чекала, що пораду в проект. Один раз повезло. Я і досі новачок. Але той проект (кошачий корм) був найнеобхіднішим для нас. Хотіла в суперфуди попасти, але не судьба, видно)
lebed_sa
В следующем тестировании повезёт ??
juliete_raba
Дівчулі вітаю кому повезло тестувати! Буду чекати відгуків! Сама хочу спробувати ці продукти, тепер буду знати чи варто)
olena.romanenko
Я не думаю, що рейтинг має значення, тут важливо відповідність вимогам. В мене рейтинг був новачок, на цьому проекті виріс, а так тут давно і це перше тестування
juliete_raba
Я як тільки зареєструвалась і подала заявки на проекти прийняла одразу участь у двох проектах, один мимо, чекаю що пощастить мені в іншому, тому тут тільки відповідність вимогам проекту і кількість учасників
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
leventy

Смакота для тіла

Не планувала приймати участь в даному проекті (оскільки минулого разу було багато кометики, яку я не використовую), але зайшла почитати, що ж буде цього разу входити в набори для тестування, і не втрималась. Все таке цікаве і смачно описано, що подала заявку :) Тож тепер з нетерпінням чекатиму на список учасників :)
У відгука 13 коментарів
Таня Царук
Я визажист , мне важно подобрать хорошую косметику. Надеюсь что попаду в список тестирования. Качественная косметика - это очень важно. Всем хорошего тестирования.
Alina_I
Таня Царук, интересно, а можно подать заявку если не веганов?)) Там написано, что для веганов и вегетарианцев....
Bulavo4ka
Я теж не втрималась ,хоч знаю що не пораду в список бо зараз тестую препарат в попередньому проекті,але не втрималась не подати заявку, дуже полюбляю косметику
Alina_I
Bulavo4ka, мы девушки такие, нам только дай свободу))) вечно накуплю всего, особенно развлекают скидками, подарками, а потом срок годности проходит))
Bulavo4ka
Alina_I, все аналогично, особенно когда на праздники все дарят кучу всего а оно стоит,но все нужно,я постоянно что то покупаю и черкдую,уже выделила отдельную полку для кремов но мне все мало))))
Natysik ;)
Таня Царук, насчёт качества Вы правы, ведь найти хорошую очень тяжело, да ещё чтобы и подошла. Желаю удачи!
Юлия Борисюк
Дуже круте тестування, мене заківавив дуже склад. Уже не дочекаюсь результати
MataBanata
Таня Царук, взаимно!)
Vitaminka69
Alina_I, кажуть, що підходить навіть веганам (в них є додаткові пункти щодо складу продукту, а також це значить, що косметика не тестувалась на тваринах)
Vitaminka69
Natysik ;), знайти якісну легко, а от якісну і бюджетну - о це так, той ще квест)
Модератор Ірина
Дякуємо за Вашу довіру та вибір Eveline Cosmetics, бажаю Вам успіху :)
leventy
Vitaminka69, ну не скажіть...у мене зараз догляд для обличчя від косметолога. Але далеко не всі креми, що вона пропонувала мені підходили і подобатися, а коштують вони зовсім не маало
Natysik ;)
Vitaminka69, сомневаюсь, что можно найти качественную и бюджетную косметику. Разве если повезёт попасть на скидки.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися