Фрекен Бок
Фрекен Бок
Експерт
Відгуки Фрекен Бок
Коментарі Фрекен Бок
Отримано лайків
15 Like
Фрекен Бок

Цей чарівний тірамісу

Так швидко та легко я ще тірамісу не готувала. До сухої суміші "Тірамісу" я додавала 200 мл молока та 100 мл вершків та збила впродовж 3-х хвилин. Готовий десерт розлила по чашках і відправила до холодильнику на 1 годину. Смак вийшов неперевершеним-ніжним, повітряним, в міру солодким та ароматним. Единий недолік цих ласощів-дуже швидко закінчуються! Їла навіть наша киця, а вона аби що їсти не буде, лише вкусняшки. Дякую за прекрасну млжливість познайомитися та спробувати прекрасний продукт, що дарує насолоду та береже час.
У відгука 11 коментарів
yu_novitska
Ой, а у вас крем получился таким беленьким-беленьким! ))
Moni4ka
yu_novitskaya, наверное, потому что ещё и сливки использовали
tatka29
Дійсно, у вас крем вийшов білим.....все ж таки напевно це через вершки
yu_novitska
Moni4ka, думаете сливки могли дать такой белый цвет? Я не помню..а кто-то из экспертов ещё готовил со сливками? Хотелось бы сравнить фотографии из любопытства)
Анастасія Винокурова
Быстро потому что это по сути сам крем к десерту- а чтобы был полноценный десерт нужно ещё много всего добавить))
mostexpensive
Miss777, взагалі на пачці написано Десерт "Тирамису",і спосіб приготування який розписаний на пачці говорить про те,що виробник вважає свій продукт повноцінним,швидким десертом. ? Можливо я й не права,але я так зрозуміла?‍♀️
mostexpensive
А десерт дійсно по кольору відрізняється,в мене був такого кремового-кавового кольору. Я робила без вершків.
yu_novitska
oksanamelnytska, кстати, когда пыталась найти в интернете фотографии коробочки Тирамису Др. Оеткер, чтобы вычитать там состав..то видела коробочки, на которых сзади написан способ приготовления именно крема Тирамису, и способ приготовления десерта тирамису с печеньем. Т.е. разделено, что из порошка получается просто крем, а не полноценный десерт) Интересно мне, какой способ приготовление в оригинале написан на коробочке, под наклейкой)
tatka29
yu_novitskaya, так це вершки дають такий колір
Вікторія Сидорюк
У меня сливок не было, добавила сметану, но цвет не белый а слегка кофейный.
Фрекен Бок
yu_novitskaya, это на фото-в жизни он был светлобежевый. И я не посыпала сверху какао, по причине отсутствия последнего?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Фрекен Бок

Мій друг-"Творопиш" #Dr.Oetker

Протестували суміш "Творопиш". Використовувала для приготування запіканки. Жовтки розтерла з сиром, цукром, додала ванілін рідкий #Dr.Oetker та суміш "Творопиш" від #Dr. Oetker. Все добре перемішала, окремо збила яєчні білки з цукровою пудрою до стійких піків і потім акуратно додала до сирно-жовткової суміші. Отриману масу виклала до силіконової форми і випікала 45-50 хв. при t 170°С. Залишила форму у вимкненій духовці ще на 10 хвилин, потім виклала запіканку на тарілку.
Запіканка на смак вийшла дуже ніжна та пухка, раніше я ніколи не могла отримати подібний результат. Сім'я також оцінила запіканку найвищім балом-"смакота, дай ще шматочок!))) Куштував навіть чоловік, хоча ввн не надто полюбляє таке. Мій вердикт:я тепер заажди буду використовувати в приготуванні Творопиш, це легко, швидко і смачно. Це любов з першого погляду)))
У відгука 6 коментарів
Zhushochek1907
Оооо, я сама как попробовала сразу поняла что это тот продукт который всегда будет у меня в доме)
yu_novitska
дааа, когда просят добавку - это о многом говорит)
Анастасія Винокурова
Конечно лучше добавить творопыш чем муку или манку, он как бы держит запеканку)))
Фрекен Бок
Zhushochek1907, саме так! Я вже знайшла та купила дві упаковки !
Фрекен Бок
yu_novitskaya, це надихає на нові експерименти))))
yu_novitska
Фрекен Бок, конечно!)) И радует, тешит и вдохновляет очень!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Фрекен Бок

Мій друг-"Творопиш" #Dr.Oetker

Протестували суміш "Творопиш". Використовувала для приготування запіканки. Жовтки розтерла з сиром, цукром, додала ванілін рідкий #Dr.Oetker та суміш "Творопиш" від #Dr. Oetker. Все добре перемішала, окремо збила яєчні білки з цукровою пудрою до стійких піків і потім акуратно додала до сирно-жовткової суміші. Отриману масу виклала до силіконової форми і випікала 45-50 хв. при t 170°С. Залишила форму у вимкненій духовці ще на 10 хвилин, потім виклала запіканку на тарілку.
Запіканка на смак вийшла дуже ніжна та пухка, раніше я ніколи не могла отримати подібний результат. Сім'я також оцінила запіканку найвищім балом-"смакота, дай ще шматочок!))) Куштував навіть чоловік, хоча ввн не надто полюбляє таке. Мій вердикт:я тепер заажди буду використовувати в приготуванні Творопиш, це легко, швидко і смачно. Це любов з першого погляду)))
У відгука 6 коментарів
Zhushochek1907
Оооо, я сама как попробовала сразу поняла что это тот продукт который всегда будет у меня в доме)
yu_novitska
дааа, когда просят добавку - это о многом говорит)
Анастасія Винокурова
Конечно лучше добавить творопыш чем муку или манку, он как бы держит запеканку)))
Фрекен Бок
Zhushochek1907, саме так! Я вже знайшла та купила дві упаковки !
Фрекен Бок
yu_novitskaya, це надихає на нові експерименти))))
yu_novitska
Фрекен Бок, конечно!)) И радует, тешит и вдохновляет очень!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Фрекен Бок

Тестування почалося!

Тільки що приготували гарячий шоколад зі смаком лісових горіхів. Молока додала трохи більше ніж зазначено на упаковці. Готувала у мікрохвильовці. Спочатку 1 хвилину, а потім ще добавила 30 секунд, бо доня любить гаряченький))). Напій вийшов смачний, в міру солодкий та з присмаком справжніх лісових горіхів! Дуже збалансований та приємний смак. Dr. Oetker не розчарував і в цей раз!!
І як завжди-на приготування я вітратила мінімум часу. Усього менше ніж дві хвилини і насолоджуюсь чарівним напоєм! Спробуйте і ви-не пожалкуєте!!!
У відгука 2 коментарі
Чукаєва Ольга
А який склад в напою?)
Фрекен Бок
Чукаєва Ольга, цукор, какао-порошок(10-12%жирності),кукурудзяний крохмаль, ванілін, ароматизатор, сіль.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Iнна

Тестирование продукции Dr.Oetker

Вот и получила я вчера свою долгожданную посылочку на тестирование продукции Dr.Oetker.
Замечательный набор ,в который входит ароматный,вкусный горячий шоколад в пакетиках с различными вкусами латте,орехом, ромом? ☕ очень понравился!!!Красивый декор для выпечки -бусинки различных цветов и сердечки ,жидкая ваниль и пакетик смеси Тирамису и для сырников,но это я испробую немного позже и побалую своих близких вкусненьким!И приятный сюрприз был яркие,силиконовые формочки для выпекания красного цвета!)Очень довольна,спасибо за возможность испробывать такую продукцию!!!
У відгука 2 коментарі
Фрекен Бок
Удачи в тестировании! И обязательно похвастайтесь вкусняшными шедеврами! ?☕
Iнна
Фрекен Бок, Спасибо,обязательно!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися