Jealous
Jealous
Новачок
Відгуки Jealous
Коментарі Jealous
Отримано лайків
0 Like
Jealous
Сьогодні пригостили нашу подружку пакетиком корму, так як у Масіка знов перерва невелика від оптімілу, як я вже писала, тому що йому приїдається одне й теж. Подружка наша нюхала з великим апетитом корм, а потім вилизала усю підливку, та й пішла. Але по словам хазяйки, це для неї притаманно з усіма кормами. Пізніше зазвичай доїдає і самі шматочки!
У відгука 0 коментарів
Jealous
Ми з Масіком продовжуємо тестувати корм оптіміл. Їсть він його, як і привичну для нього їжу, з апетитом тільки 2 дні максимум, потім потрібно 2 дні годувати його чимось іншим, далі знов добре їсть оптіміл. Набридає йому одне і теж. Тому в загальному я задоволена цим кормом, тепер буду й надалі купувати йому його, спробуємо і інші смаки. В поведінці змін ніяких не відбулось, зі здоров'ям все в нормі!
У відгука 0 коментарів
Jealous
Сьогодні ми вже 4-ий день тестуємо корм optimeal, Масік вже не в такому захваті від нього, як перші дні, так як не любить їсти декілька днів одну і ту саму їжу, в принципі так, як і людина, завжди ж хочеться урізноманітнити своє меню. Зранку сьогодні Масік з'їв півпакетика, але вже не з таким апетитом, тому в обід і ввечері я його годувала звичною для нього їжею. Завтра зранку ще півпакетика дам optimeal, а взагалі потрібно на пробу взяти і з іншими смаками optimeal і просто чередувати, щоб йому не набридав один і той самий смак. Також ми сьогодні ходили в гості до нашого друга Жори, йому 4 рочки, і взяли йому на пробу пакетик смакоти, він спочатку вилизав всю підливку, потім побігав, а потім по трошки ходив і під'їдав корм.
У відгука 0 коментарів
Jealous
Навіть якщо за вікном не сонячно, це нічого, адже вдома є завжди НАШЕ СОНЕЧКО!!!
У відгука 0 коментарів
Jealous
Всім привіт, сьогодні 2-ий день тестування! Зранку мій Масік отримав півпакетика корму optimeal, з'їв із задоволенням. На обід Масік вже вередував і нічого крім нового корму їсти не хотів. Довелось його трохи обхитрити і до звичайної його їжі (відварена курочка з овочами) додати декілька вітамінок, зазвичай він їх з'їдає, а потім і всю решту з тарілки! На вечерю отримав ще півпакетику корму! Креветочки йому до смаку! В настрої і самопочутті змін ніяких немає.
У відгука 0 коментарів