lePushenko
lePushenko
Новачок
Відгуки lePushenko
Коментарі lePushenko
Отримано лайків
0 Like
lePushenko
Сьогодні на сніданок мала пластівці АХА з молоком. Смакота! Легкий яблучний смак дуже доречний. Навіть вирішила купити трішки яблук, щоб наступного разу додати до пластівців. Також вчора заходила в гості кума з маленькою хрещеницею,яка ці пластівці смакувала просто з пачки. (шкода, не сфотографувала). Ледве змогли забрати у дитини коробку. Тож можу впевнено сказати, що продукція АХА смакує всіх : і дорослим, і малечі.
У відгука 0 коментарів
lePushenko
Розумію вже, що сніданок без АХА - не сніданок! Сьогодні зранку, зазирнувши в холодильник і не знайшовши там молока, чоловік побіг до цілодобового магазину. От що значить смачно! А ще бабуся передала нам з села козячого творожку, тому сьогоднішній сніданок був не тільки красивим, смачним, а й дуже корисним. Шоколадна гранола чудово доповнила творог і молоко. А ще дуже потішило те, що, за словами чоловіка, ми сьогодні ніби в ресторані снідали. Адже тарілочка мала вигляд ресторанної страви. Сама їм без цукру, а чоловік ще додає мед - йому не вистачає цукру :)
У відгука 0 коментарів
lePushenko
Вже майже тиждень снідаємо з коханим продукцією АХА. Заливаю гарячим молочком і насолоджуємося. Сьогодні спробували exotic - надзвичайна смакота! Але особисто мені хотілось би менше солодкості, хоча чоловіку всього в міру.
У відгука 0 коментарів