З Dr. Oetker я знайома вже давно, якось на полицях у супермаркеті купила желатин і спробувала готувати з ним деякі страви. Відразу оцінила його переваги над іншими виробниками! Потім вирішила спробувати і іншу продукцію цього виробника, а саме: ванільний цукор, розпушувач тіста, листковий желатин. І ніразу не пошкодувала! І коли з сайта naprobu.ua прийшло повідомлення про тестування Желфіксу від Dr.Oetker, то звичайно я подала свою анкету для тестування. Дуже рада, що обрана в проект!
Спочатку я спробувала желфікс 3в1, бо було цікаво спробувати на смак джем, де пропорція ягід до цукру склала 3:1. Я варила вишневий джем з додаванням яблук. Вишні почистила від кісточок, а яблука порізала на маленькі кубики, блендером не збивала, просто шматочки фруктів. Джем вийшов дуже смачним! Шматочки фруктів у желеподібному стані кисло-солодкого насиченого смаку, прозорого кольору оцінили і мої близькі.
Експерементуючи з желфіксом, я спробувала приготувати джем з фруктозою. В тій же пропорції додала фруктозу замість цукру і в мене все добре вийшло.
За період мого тестування я спробувала Желфікс 1:1, 1:2 і 1:3 з вишнями, яблуками та малиною! Все дуже легко, желфікс насправді став моїм помічником у приготуванні варення. Найбільш зручним, на мою думку, є Желфікс 3:1, так як чим менше цукру, тим корисніше!