Miwa11
Miwa11
Новачок
Відгуки Miwa11
Коментарі Miwa11
Отримано лайків
0 Like
Miwa11
Дуже актуальним виявилось це тестування для нас,надіюсь попасти в число щасливчиків.Наша помічниця на днях прихворіла і майстер"лікар" оголосив невтішний діагноз.На даний момент не можемо дозволити собі купівлю нової ,а з супер знижкою це дуже гарний подарунок. Вдомі маленька дитина ,тому без помічниці ну дуууже важко.Всією сім'єю тримаємо кулаки )
У відгука 1 коментар
Miwa11
Тестування пройшло дуже смачно,дуже вдячний за шанс стати експертом такого смачного тестування!Головними плюсами продукції АХА залишається її цілісність та реальні фрукти насіння та горішки,також зручна багаторазова коробка.За період тестування встиг відкрити для себе новий продукт для смачного і ситного сніданку.Серед усьої продукції більше до душі припали кукурудзяні пластівці ,шоколадні мюслі та вівсяна каша.
У відгука 0 коментарів
Miwa11
Хочу залишити свій відгук про Вівсяну кашк АХА з чорницею,випрорбував її разом з колегами по роботі.Одного шасе виявилось достатньо для перекусу в обідній час. Варто відзначити що в каші були цілі ягоди чорниці ,сама структура каші була дуже вязка .Однозначно буду купувати її ще і рекомендувати знайомим.
У відгука 0 коментарів
Miwa11
Своє тестування я розпочав з мюслів АХА. Тепер мій ранок починається з приготуванні різноманітної продукції АХА. Дуже зручно тим людям які люблять довго поспати і дуже смачно і корисно поснідати. Спочатку я думав що поснідавши мюслями, мені не хватить енергії на роботі(робота фізично важка) я помилявся, сніданки дуже ситні і смачні. Найкраже сніданки смакують з молочною продукцією, на воді мені менш сподобалось. Сировина сніданків дуже якісна великі кусочки сухофруктів та горіхів. Серед мюслів мені найбільш смакують Шоколадні, заливши холодним молоком вони мені нагадали шоколадний коктель(смак божествиний)
У відгука 0 коментарів
Miwa11
Доброго усім дня!)День справді порадував отримав велику посилочку смакоти,сьогодніж приступимо до тестування.
У відгука 0 коментарів