Фіалочка
Фіалочка
Новачок
Відгуки Фіалочка
Коментарі Фіалочка
Отримано лайків
0 Like
Фіалочка
Каша вівсяна з чорницею, залила гарячою водою, почекала декілька хвилин і готово! На вигляд така як на пачці, багато чорниці, придає кислинку. Дуже зручно брати з собою в дорогу!
У відгука 0 коментарів
Фіалочка
Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком вживали сухими і з йогуртом. Відчувається смак яблучного соку. Заливши їх йогуртом, пластівці не розкисли, були в міру м'які. Порадувало відсутність цукру у складі пластівців. Вівсяні подушечки вживала з йогуртом. Подушечки не перетворилися на кашу, тримали форму, були м'які. Мені і дитині обидва продукти сподобалися.
У відгука 0 коментарів
Фіалочка
Хрусткі мюслі #AXA (гранола) з фруктами та горіхами, з натуральним медом. Вміст пачки не відрізняється від малюнку на коробці, і це радує. Тому що у більшості випадків буває навпаки. Мюслі заливала теплою водою. Відразу відчувається смак яблук, в міру солодкі і смачні Пробувала їх сухими, теж смачні. Для мене це був десерт! Пізніше я спробувала їх з кефіром, не сподобалось, те кисле, те солодке. Я полюбляю кефір пити без всяких добавок. У складі є родзинки, горіхи кеш'ю, мед, кокосова стружка, сушені яблука..., а ще пальмова олія. Замініть, будь ласка її, будь якою іншою! Хрусткі мюслі #AXA (гранола) з шоколадом та горіхами, з натуральним медом. Саме ці мюслі найбільше сподобались моєму сину, бо вони були з шматочками шоколаду. Дуже смачні і з водою і сухими. Такі шоколадні-шоколадні. Ще у їхньому складі були пластинки мигдалю, ну і звісно пальмова олія. За неї я вище вже писала. З усіх 3-х видів мюслі, мені найбільш до вподоби Хрусткі мюслі #AXA (гранола) з насінням льону, кокосом та журавлиною. І ще одне, після мюслі мені вже не хотілося нічого солодкого, хоч я ще та ласунка. І це теж мене порадувало. Шоколадні мюслі ми вже з'їли а фото забула зробити. Перше фото- у сухому вигляді, друге фото-залиті теплою водою.
У відгука 0 коментарів
Фіалочка
А розпочну свій перший відгук з Хрустких мюслі AXA (гранола) з насінням льону, кокосом та журавлиною, з натуральним медом. Не було ніяких роздумів, що почати смакувати першим, тому що я дуже полюбляю кокос. Коли береш до рук пачку мюслі AXA їх хочеться з'їсти. На пачці є віконечко через яке видно, що всередині. Вміст пачки не відрізняється від малюнку на коробці, і це радує. Тому що у більшості випадків буває навпаки. Так як був піст, мюслі заливала теплою водою. Запах і смак кокосу, в міру солодкі і дуже-дуже смачні! Я навіть не очікувала такого. Пробувала їх сухими, теж смачні. Для мене це був десерт! Моїм членам сім'ї теж сподобались. Перед тим як щось купувати, я спершу читаю склад продукту. Мене засмутила пальмова олія у складі. Я стараюся не купувати продукти у складі яких є ця олія. Якщо її замінять будь-якою іншою олією, вони будуть ідеальні. Перше фото- у сухому вигляді, друге фото-залиті теплою водою.
У відгука 0 коментарів
Фіалочка
Як приємно отримувати несподівано сюрпризи...! Зранку прийшло повідомлення з пошти, що на моє ім'я є посилка. Була здивована, бо нічого не замовляла. Але цікавість взяла своє! Ще більш була здивована, коли на пошті мені видали велику коробку. А як прочитала у накладній "продукти харчування", то відразу згадала, що я реєструвалася на тестування продукції "AXA". Розпакувавши вдома посилку, радості не було меж, особливо у мого синочка! Я навіть не очікувала на такий великий набір пластівців та мюслі AXA. Будемо тестувати всією сім'єю.
У відгука 0 коментарів