budzherak23
budzherak23
Новачок
Відгуки budzherak23
Коментарі budzherak23
Отримано лайків
0 Like
budzherak23
Дуже сподобались кашки в саше. Зручно. На роботі затестили з коллегами - всім сподобалось. Купувала ще й інші смаки, окрім того, що присилався на пробу. Яблуко-кориця не зайшов смак, а от з полуничкою - дуже смачно. Рекомендую.
У відгука 0 коментарів
budzherak23
Фото добавлять не буду - их тут и без моего достаточно. От этого мюсли менеевкусными не станутт. Пока что попробовала 2 вида : с кокосом и с шоколадом. С кокосом - очень вкусные. Я люблю все, что связано с кокосами - поэтому мне было очень вкусно. Разнообразие продуктов в мюсли тоже радует. Это не просто овсянка с изюмом - это полноценный микс разноплановых продуктов. Мюсли с шоколадом - у меня с ними получился трабл. Шоколад мой растаял. да, это не испортило вкусовых качеств, но вот эстетический вид подпортился. Вывод - в жаркую погоду следует ранить в сухом прохладном месте.
У відгука 0 коментарів
budzherak23
Тестувала продукцію AXA GARMONY apple juice та oat pillows. Я думаю, для тих, хто любить швидкі та солодкі сніданки даний вид продукту підійде. Особисто мені, в якості сніданку - не дуже. Експериментувала і з йогуртом і з Активією - не зайшло. Із соком взагалі надзвичайно солодко виходить. Однак, я знайшла інше застусовання. Пластівці я змішала із звичайним творогом - вийшов такий собі десерт для перекусів в обідню перерву. Дуже смачно. Пластівці не втрачають свої хрумкі властивості, а в творог більш нічого, окрім самих пластівців не треба додавати. Куди застосувати подушечки придумати було складніше. Однак, тут мені допомогла племінниця, якій я не дозволяю у себе вдома їсти чіпси та сухарики. Вона їла ось ці подушечки, дивлячись мультики перед телевізором. Прямо з коробки. Їй подобалось. Я спробувала - теж залишилавсь задоволена. Тож, для мене це стало здоровою заміною усіляких шкідливих штучок, які усі гризуть перед телевізором.
У відгука 0 коментарів