Даша Хрищанович
Даша Хрищанович
Експерт - Блогер
Відгуки Даша Хрищанович
Коментарі Даша Хрищанович
Отримано лайків
7 Like
Даша Хрищанович

Їх повинен скуштувати кожен!

Цей відгук розпочну з того, як я готувала кисіль і в якому захваті опинилася!
По-перше, приготування просте і дуже швидке. Просто налити воду і висипати, далі помішати і насолоджуватися. Мене радує той факт,що немає потреби використовувати додатковий посуд або ємності, а потім то все ще відмивати.
По-друге, за бажанням можна визначити густину кінцевого продукту. Більше води - рідше кисіль. Так, кисіль по факту має бути густим та тягучим, але не всі люблять таку текстуру. Тому - лайк!
Далі ж про смак. Дивно, але про погане можна говорити куди більше за смачний продукт. Я не можу знайти мінуси.
Кисіль в міру солодкий, його не хочеться запити водою, бо відчуття цукру на зубах шалене.
Він не кислий. Є лише приємна ягідна кислинка, що відтіняє смак. Навіть у малини чи полуниці. Мені зайшло.
Немає хімічного смаку. Не можу говорити, що смак прямо як у натуральних ягід, але він зовсім не хімічний.
Пл результатам тестування я піду шукати його по магазинах або замовлю онлайн, аби мати запас вдома!
У відгука 0 коментарів
Даша Хрищанович

Ще одне відкриття

Моє тестування почалося з приємного сюрпризу, оскільки зовсім забула про те, що заповнила анкету. І коли я тримала коробку з пошти в руках, то вона здалась мені подарунком з-під ялинки.
Не менш приємним відкриттям були і самі киселі від Dr.Oetker. І перше, що привернуло мою увагу - порційність. Звичний для мене формат киселю передбачає аж літр води! А тут - одна склянка. І для мене це чудово, оскільки літр в моїй сім'ї могли і не допити, тому часто частина продукту пропадала. Дуже рекомендую тим, у кого кисіль - десерт для одного з членів сім'ї.
Окремо респект за інструкцію. Часто виробники не вважають за потрібне детально описати спосіб приготування, мовляв то і так все зрозуміло. Але тут є і текстовий опис, і картинки. Ну не зрозуміти і зробити щось не правильно просто неможливо. Чому я так звертаю на це увагу? Просто тому, що порушення технології приготування може впливати на кінцевий результат і його смак!
Далі був процес приготування. Я люблю коли все просто і швидко. А тут так і є: налила окріп, засипала вміст пакета і готово! Розмішати і густий, смачний, ароматний кисіль готовий.
Смак у нього просто чудовий, що ще там казати. Мій фаворит поки лісові ягоди. Він не надто солодкий, не кислий, не має хімічного присмаку. Гарно смакує з печивом і особливо з млинцями. Я дуже рекомендую його саме до млинчиків!
У відгука 0 коментарів
Даша Хрищанович

Креми з новоі серіі + відео огляд

3+
Продовжую тестувати косметику від Eveline. Тепер детальніше про три креми, які входять в кокосову лінійку! В цілому я поважаю такі засоби, оскільки моя суха шкіра ну дуже любить кокосову олію і я отримую просто чудовий ефект від них.
Крем навколо очей. Як не крути, але в щоденному догляді без нього нікуди. Крем Eveline гарний представник подібних засобів. У нього зручне пакування. Я обожнюю, коли крем у банці не має контакту зі шкірою при використанні. Це мега гігієнічно! Крему видає рівно стільки, скільки треба, а не півбанки разом. Має дуже легку текстуру. Чудово наноситься на ніжну шкіру навколо очей кілька легких рухів. Працює на шкірі чудово: вона залишається після нього дуже м'якою, ніжною, гладенькою та сяючою. Трохи допоміг мені з моїми вічними темними колами (думаю при тривалому використанні буде більше ефекту). А ще він чудово зволожує шкіру та зменшує мімічні зморшки.
Мультиживильний крем. Для мене ідеально на ніч! Він повністю вбирається шкірою за кілька хвилин і працює всю ніч. На ранок я прокидаюся з м'якою та сяючою шкірою. При цьому не залишає по собі плівок чи інших неприємних відчуттів. Я завоволена ним на всі 100! Має легкий аромат кокосу, але він "не переслідує" і ніяк не заважає. Як для сухої шкіри чудова знахідка, яку я дуже рекомендую спробувати. Не порадувала лише упаковка. Це скляна баночка, з надійною кришкою, все супер. Але дістати крем без контакту з навколишнім середовищем ніяк...
Мультизволожувальний крем. Мій денний догляд. Я наношу його на шкіру після ранкового вмивання. Він зволожує мою шкіру, робить її більш пружною. І в цілому робить мене на весь день гарною та з м'якенькою шкірою. Дає шкірі необхідне зволоження та легке живлення. Знімає будь-яке відчуття стягнутості чи сухості на шкірі! Після себе слідів не залишає ніяких. Чудово підійде під макіяж!
Я залишилась ну дуже задоволена результатами тестування та тим, як себе проявила ця лінійка косметики! Я точно знаю, що ще купуватиму пінку для вмивання та крем навколо очей.
У відгука 0 коментарів
Даша Хрищанович

М'яке та якісне очищення шкіри з Eveline Rich coconut

Почала тестування нової лінії косметики від Eveline Rich coconut. Це повноцінна лінія по догляду за шкірою будь-якого типу, і тому числі за чутливою. У мене шкіра вуха і такий догляд просто ідеально підійде. Порадувало, що тут є і засоби для очищення шкіри, і для повсякденного догляду!
Почну із очищення. Міцелярна вода просто необхідна кожного дня. Для мене це найкращий засіб для зняття макіяжу. У Eveline у новій лінійці представлено чудовий варіант. По-перше, вона видаляє будь-яку косметику в два рухи. Не треба підбирати різні засоби для різної косметики. По-друге, вона взагалі ніяк не подразнює шкіру чи очі. Немає жодних неприємних відчуттів при використанні. Моя рука сама тягнеться до баночки, коли я ввечері змиваю макіяж. По-третє, не залишає по собі ніяких слідів на шкірі. Я завжди вмивпю обличчя після зняття макіяжу, незалежно від роботи міцелярки. Але кокосова від Eveline не залишає після себе плівки чи липкості на шкірі. І ще вона класно пахне кокосом, при цьому зовсім не нав'язлива!
Пінка для вмивання. Я люблю найбільше саме пінки за ніжність та м'якість. Eveline вдалося зробити продукт який з однієі сторони бережно очищує шкіру обличчя, а з іншоі - робить іі чистою до скрипу! Після пінки залишається відчуття свіжості та чистоти. Але без стягнення чи сухості шкіри. Це просто суперовий варіант для щоденного очищення шкіри!
І якщо говорити в цілому, то засоби ну дуже класні! Я вже знаю, що частина із них точно залишиться у моєму арсеналі і я буду купувати іх і сама!
У відгука 0 коментарів
Даша Хрищанович

відео огляд чудових порошків

І як фінальний акорд хочу додати свій відео огляд порошків від Трона. Вони задовольнили всі мої побажання до прального засобу: чудово очищає, зберігає зовнішній вигляд тканин, не порушує структуру тканини, легко і без залишку вимивається з речей і швидко вивітрюється аромат. Я одна із тих, хто не любить аромати на одязі чи білизні і Трона догодив по всіх параметрах!
Вдячна за змогу протестувати!
У відгука 0 коментарів