Julchen
Julchen
Новачок
Відгуки Julchen
Коментарі Julchen
Отримано лайків
2 Like
Julchen

Збитий десерт - це знахідка

Після варіння різного роду джемів із Чарівними загущувачами, вирішила спробувати збитий десерт. Скажу відверто, налаштована я була ну дууууже скептично, але...
Рівно за 3 хвилини збивання зі 150 мл молока утворилось близько літри дива. Спробувала - смакота!!! Поставила в холодильник і за 10 чи 15 хв отримали смачнючий десерт, легкий, на смак, як підталий пломбір із дитинства. Мій син назвав це морозивом і з молов за дві щоки, так, що й фото не вспіла зробити???. Тепер залишилося випробувати желе для торта. Читаючи тут відгуки, думаю воно також мене не розчарує!
У відгука 1 коментар
Julchen

Починаємо готувати смакоту!!!

Два дні тому отримала наш тестовий набір Желфікс. Одразу купили полуниці і почали наше тестування із Желфікс 3:1. На кілограм полуниць взяли 1 пакетик і 350 гр цукру. Полуниці збила блендером, додала Желфікс, потім довела до кипіння, додала цукор, проварила 3-4 хв і швиденько розлила в чистенькі баночки. Вийшло 2 по 350 гр і 2 по 170гр. Сьогодні до сніданку, вже одну відкрили. Що я скажу, текстура гарна, більше джемова, а не як желе- дриглі, а мінімальна кількість цукру при такому приготуванні, зберегла природню кислинку. Усе, як ми любимо.
П. С. Тієї баночки вже нема)))
П. П. С. Продовжуємо тестування далі. Думаю решта продукції нас також не розчарує і ми цього сезону ще не раз побіжимо за Желфіксом до магазину. Усім смачного.
У відгука 0 коментарів