Починаємо тестування! Не люблю дуже солодке варення, тому завжди шукаю рецепти, щоб було поменше цукру, і тому загущувачі з пектином уже давно у мене в пріоритеті. Але Желфікс використовую вперше і одразу відмітила його переваги. По-перше, на половину менша кількість цукру, по-друге, значно скорочується час варки варення. Для проби зробила джем з персиків: 1 кг фруктів помила, порізала кубиками (плоди перезрілі, м'які), додала пачку Желфікса 2:1, змішану з 2 ложками цукру, довела до кипіння, додала залишок цукру (усього 500г), довела до кипіння і проварила 3 хв. Розклала в баночки, закрунула, перевернула. А потім синочок допоміг наклеїти наліпки! Залишок, що не вмістився в баночки, продегустували всі - смакота!!!! Швидко, економно, смачно!!!