Olyusia72
Olyusia72
Новачок
Відгуки Olyusia72
Коментарі Olyusia72
Отримано лайків
0 Like
Olyusia72
І ще одне варення за допомогою Желфікса 2:1 та лимонної кислоти. Цього разу я спробувала диню. Мені принесли дууууже солодку і перезрілу! Почистила, порізала на шматочки, отримала 2 кг соковитої дині. додала 2 пакетики Желфікса 2:1, змішаного з 4 ст.л. цукру, перемішала, довела до кипіння, потім додала 800г цукру (брала менше, бо дуже солодка диня), довела до кипіння, додала трохи лимонної кислоти і ваніліну, прокип'ятила 3 хв - і в баночки! Аромат божественний! Смак неповторний!
У відгука 0 коментарів
Olyusia72
Тестуємо інший вид Желфіксу - 1:1. Варила джем з великих круглих синіх слив - 1 кг. Почистила від кісточки, перемолола на блендері, по рецепту додала 2 ст.л. цукру з Желфіксом, довела до кипіння, потім додала цукор - взяла трохи менше, ніж за рецептом, бо не люблю солодке - 700г. Знову довела до кипіння, проварила 3 хв - і все! Дуже гарний колір і ароматний смак! Дуже швидко і економно!
У відгука 0 коментарів
Olyusia72
Починаємо тестування! Не люблю дуже солодке варення, тому завжди шукаю рецепти, щоб було поменше цукру, і тому загущувачі з пектином уже давно у мене в пріоритеті. Але Желфікс використовую вперше і одразу відмітила його переваги. По-перше, на половину менша кількість цукру, по-друге, значно скорочується час варки варення. Для проби зробила джем з персиків: 1 кг фруктів помила, порізала кубиками (плоди перезрілі, м'які), додала пачку Желфікса 2:1, змішану з 2 ложками цукру, довела до кипіння, додала залишок цукру (усього 500г), довела до кипіння і проварила 3 хв. Розклала в баночки, закрунула, перевернула. А потім синочок допоміг наклеїти наліпки! Залишок, що не вмістився в баночки, продегустували всі - смакота!!!! Швидко, економно, смачно!!!
У відгука 0 коментарів
Olyusia72
Отримала сьогодні посилку. Починаємо тестування!
У відгука 0 коментарів