Колись у дитинстві, мої родичі привозили з Криму смачне варення, бурштинового кольору з аличі. Подорослішавши я кілька разів намагалася приготувати таке варення сонячного кольору, було смачно, але зовсім не така косистенция і зовсім не той колір. Ставши експертом проекту Желфікс Dr.Oetker – секретний інгредієнт ідеального варення, я вирішила спробувати ще раз приготувати ласощі з жовтої аличі. У приготуванні я використовувала Желфікс Dr.Oetker «1:1» і о диво отримала довгоочікуваний смак і колір. Зізнаюся чесно, довелося помучитися з самої аличею, так як кісточка відділяється, ДУЖЕ і ДУЖЕ погано і з 1,400 кг фруктів ледве ледве назбирала 1 кг сировини для варення. Сам процес приготування пройшов дуже швидко і без проблем.Остаточне загустіння сталося після повного остигання. І ще... в процесі охолодження воно стало на пару тонів темніше, але на смак це не вплинуло. Поділилася з рідними солодким твором))), з'їли все моментально! Спасибі Желфіксу Dr.Oetker за приємні спогади