lida.oleksyshyn
lida.oleksyshyn
Знавець
Відгуки lida.oleksyshyn
Коментарі lida.oleksyshyn
Отримано лайків
5 Like
lida.oleksyshyn

Збитий десерт із желе і бананом

Тепер знаю, що точно буду мати про запас на кулінарній поличці, так це Збитий десерт від Dr.Oetker та парочку желе? Коли хочеться чогось прохолодного та швиденько, то цей пакетик точно виручить????
Всього за декілька хвилин приготувала смачний банановий десертик??
?Ось рецепт:
- Збитий десерт Dr. Oetker
- пакетик безколірного желе Dr.Oetker
- молоко 150 мл
- 250 мл сироп яблучний
- 2 ст. л. води
- 1 банан

??Спочатку підготувала желе: 250 мл. яблучного сиропу змішати із 2 ст. л. води, поступово висипала пакетик желе для тортика і все змішала, поставила на плиту довела до кипіння і через хвилинку зняла.
Підготувала 4 ємкості для подачі десерту, куди нарізала кубиками банан і залила желе. Поки наше желе остиває, збиваємо наш десерт. В глибоку посудину наливаємо 150 мл молока і висипаємо вміст пакетика, збиваємо згідно інструкції, викладаємо наші вершки на желе. Ставимо в холодильник, на 1-2 год. Прикрашаємо і наш десерт готовий до подачі???
?В мене залишилось трошки збитої маси я виклала в чашечку і поставила в морозильну камеру. В замороженому вигляді він також смачний, ніжний і не жирний. Можна подавати з ягодами або з джемом, також дуже смачно. Наступний пакетик так і приготую?

?З висновків: желе дуже легко готується, його можна розчиняти у воді з цукром, у соку, компоті. Розчиняється добре, комочки не утворюються. Дуже швидко застигає ( поки я збивала десерт воно вже застигло). Банан не потемнів навіть на наступний день, зберігає фрукти свіжими.
Тепер про збитий десерт, готується мега швидко, всього за декілька хвилин. На смак ніжний, легкий, не жирний.

Можна багато різних десертів придумувати, від подачі фруктів до тортів.
У відгука 2 коментарі
Taita
Очень аппетитно выглядит)))))
lida.oleksyshyn
Taita, получилось очень вкусно?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися