_radchenko_natali_
_radchenko_natali_
Новачок
Відгуки _radchenko_natali_
Коментарі _radchenko_natali_
Отримано лайків
8 Like
_radchenko_natali_

Супер джем з допомогою Желфікс

За період тестування я приготувала не один джем з Желфіксом, це і абрикоси, порічки, смородина, і навіть яблуко... даний продукт Желфікс він реально покорив мене! Такого задоволення від приготування я давно не отримувала, адже готується усе мега-швидко і дуже просто. Усі джеми припали до душі моїй сім'ї, скажу по правді залишилось не так багато баночок на зиму, бо смакота розлітається до млинців, печивка і просто до чаю! Рада, що познайомилась з даною продукцією! Желфікс - мій фаворит! Тепер консервування тільки з ним, адже не потрібно гадати - вдасться чи ні, тут варіантів мало - а точніше єдиний, з Желфіксом будь який джем буде вдалим! Дякую!
У відгука 1 коментар
_radchenko_natali_

Збитий десерт DrOetker ( щось новеньке)

Вирішила знову проексперементувати зі збитим десертом DrOetker , так як діти реально в захваті від нього. Не знаю, як у кого, а сам сир кисломолочний дітлашня не хоче їсти. Але!!! ;) додавши до нього збитий десерт DrOetker - уплітали за дві щоки! Отже, рецепт сніданку досить легкий - 350г кисломолочного сиру 5%, збитий десерт DrOetker ( 150мл молока + пакетик "Збитий десерт DrOetker" 3-5 хв. роботи міксером) і вуаля! Діти задоволені, навіть не встигла зробити фото!
На смак - не приторний, легкий, не солоденний, і сир додає десерту кислинку, тим самим його чудово доповнює.
Дякую за чудову можливість тестувати продукти.
У відгука 0 коментарів
_radchenko_natali_

Збитий десерт DrOetker

Хочу поділитись відгуком про Збитий десерт DrOetker, нещодавно у чоловіка було день народження, і я вирішила використати збитий десерт DrOetker для пирога ( так як у мене не було часу на приготування крему, то я скористалась упаковкою збитого десерту, готується дуже швидко - 150мл молока та пакетик збитого десерту, 3 хв.працюємо міксером і ВСЕ ), результат сподобався усім, на смак не приторний, не хімічний, легкий, не занадто солодкий. Хочу даний десерт спробувати заморозити, так як почитала, що з нього отримати можна хороше морозиво, будемо тестувати далі. Дякую за чудову можливість спробувати продукти від DrOetker.
У відгука 0 коментарів
_radchenko_natali_

DrOetker Желфікс 3:1

Доброго дня! Отримавши чудову посилочку з продуктами DrOetker на тестування, щастя не було меж, руки так і тяглись щось протестувати. Вибір пав на DrOetker Желфікс 3:1, якраз абрикоси зібрали. Вирішила перевірити чи дійсно реально зробити смачний джем за такий короткий час??? Ви не уявляєте, моєму здивуванню не було меж - варити 3 хвилини...чесно кажучи я на підготовку абрикос більше часу витратила, ніж на саме приготування джему. Взявши 1кг абрикос , 350г цукру, пакетик DrOetker Желфікс 3:1, а також в поміч блендер і витративши мінімум часу, я отримала смакоту.
Смак нереальний! Були у мене надії на те, що я зможу в баночки смакоту перекласти, але... мої дітлахи вирішили по-іншому ))) все благополучно з апетитом з'їли до млинців. Отже, що я хочу сказати DrOetker Желфікс 3:1 реальна "паличка-виручалочка" для матусь, котрі хочуть і джемик зробити, і біля плити годинами не стояти! РЕКОМЕНДУЮ!
У відгука 0 коментарів