julina16m
julina16m
Новачок
Відгуки julina16m
Коментарі julina16m
Отримано лайків
2 Like
julina16m

Тестування ТМ Dr.Oetker

Нарешті маю змогу написати свій відгук про протестовані моєю сім'єю смаколики від ТМ Dr.Oetker.
Спершу ми спробували гарячий шоколад. Напій густий, ароматний та в міру солодкий. Найбільше сподобався моїй сім'ї шоколад зі смаком горіха.
Далі я готувала запіканку із Творопиш та сиру за рецептом надрукованим на пакунку. Запіканка вийшла пухкою та ніжною з легким запахом ванілі.
На вихідних дійшла черга і до Тірамісу. Дуже сподобалось, що часу на його приготування я витратила усього 5 хвилин, ніколи не готувала крем Тірамісу так швидко. Десерт вийшов смачний, кремоподібний з кавовим ароматом та легким смаком. Зверху присипала декором сріблястими намистинами, які виявились дуже смачними та м'якими.
Також протестували ми й формочки для кексів. Коли випікались кексики, ванільний запах був неймовірний, всі не могли дочекатися, коли вони вже будуть готові.
Взагалі продукція Dr.Oetker справила гарне враження, якісні продукти. Але придбати можна лише в інтернеті.
Дякую за можливість спробувати цю продукцію та поділитися своїми враженнями з іншими.
У відгука 2 коментарі
julina16m

Десерти,засоби для випічки та декорування DrOetker

Отримала нарешті свою посилку. Дякую, що я знову тестую цього разу продукцію DrOetker. Вміст пакунку надихає на приготування різних смаколиків. Будемо смакувати гарячий шоколад з
сирною запіканкою та тірамісу.
Давно придивлялась до ароматизатору Ваніль і ось він у мене. Раніше користувалась какао цієї ТМ, від якого я у захваті. Окремо дякую за силіконові формочки для мафінів, які завжди стануть у нагоді для швидкого приготування кексиків - мафінів.
Отже, будемо готувати, смакувати та відгуки писати.
У відгука 2 коментарі