Желфікс виявився для мене приємним відкриттям! Дуже скорочує час на приготування, не потрібно як раніше "виварювати" свої улюблені джеми, та і користі від них набагато більше. Желфікс 1:0,5 я застосувала для абрикосового джему. Сонячний колір абрикосів завдяки Желфіксу не тільки зберігся, а й здається заграв по-новому. Консистенція, як на мене, ідеальна. Цукор додавала за інструкцією, але для мене вийшло солодкувато, пожалкувала, що не наважилася додати лимонної кислоти DrOetker. Єдиний недолік - в складі присутня пальмова олія. Не впевнена для чого вона там, але припускаю, що для надання блискучості кольору. На фоні заборони пальмової олії, не дуже б хотілося бачити ії в складі Желфіксу. З Желфіксом 1:1 ми готували варення з черешні половинками. Смак і колір варення вийшли гарними, а от консистенція трохи рідкувата, але грішу на себе, бо певно додала забагато води. Загалом, Желфікс - чудова річ, з якою можна експериментувати в приготуванні улюблених смаколиків!