Andy_larkyn
Andy_larkyn
Новачок
Відгуки Andy_larkyn
Коментарі Andy_larkyn
Отримано лайків
0 Like
Andy_larkyn
знайшла рецепт желе з дині. Використала лимонну кислоту і Желфікс 2:1. Дуже переживала, що не вийде - і не вийшло=( не знаю де я допустилась помилки, можливо погано розмішала чи неправильну пропорцію додала. Ще хотілося б розповісти про лимонну кислоту. Знаю, що тут рецепти розповідають, але я використала її для чистки унітазу. А ось точніше рецепт: лимонна кислота, гірчичний порошок і кукурузний крохмал в рівних частинах взяти - це вже готовий порошок для чистки. Не дуже вірю в домашні рецпти для чищення, але це було круто - одразу бруд легко зтирався. Дуже крутий спосіб - тому раджу, кому треба=) Хочу все-таки ще спробувати зробити желе, але боюсь знову спортити=((
У відгука 0 коментарів
Andy_larkyn
часу все менше, а так хотілося спробувати багато всього. нарешті зробила порівняння своїх 2 варіантів - абрикосового варення без подрібнення Желфікс з яблучним пектином і у правому кутку рингу)) абрикосовий джем подрібнений Желфікс апельсиновий пектин. - зовнішній вигляд звичайно різний - варення схоже ніби просто абрикоси в соусі, а джем однорідний и дууже густий (тримала в холодильнику) навіть на желе схожий - смак: варення схоже ніби я просто з"їла абрикос - це реально крутий + смак свіжого абрикосу, джем солодший до речі=) висновок: їстиму і пригощатиму :-)))
У відгука 0 коментарів
Andy_larkyn
Фух! Нарешті дійшли мої руки-ноги закінчити з залишками абрикос. Я вже робила свою першу спробу з абрикосами і вона вийшла вдала. Чоловік сказав, що це скоріше джем. а не варення. Ну, ок, тепер вирішила не дрібнити абрикоси на блендері. Крім того, в цей раз вирішила спробувати інший Желфікс - з яблучним пектином. Знову робила все, як написано на упаковці. На вид дійно інакший - видно абрикоски=) Виглядає красиво З приводу смаку поки що не знаю, що сказати. Думаю, зробити битву смаків хехе)) щоб зрозуміти який варіант кращий. Обов"язково поділюсь результатом. А поки що покажу лише фото
У відгука 0 коментарів
Andy_larkyn
Мій перший раз начеб-то вдалий)) зробила абрикосове варення. Відділяти кісточки було не проблемно адже абрикоси великі і легко роз"єднуються на 2 половини. Подрібнила і слідувала за рецептом, що вказаний на розвороті. Використала Желфікс з пектином з цитрусових. Все виявилося і справді просто, навіть такий нуб в готовці як я, справився=)) Не можу назвати себе чи чоловіка фанатами варення, тому буду дарувати - розлила в маленькі баночки для подарунків. Перша баночка буде подарована вже завтра кумі і моєму хрещенику. Вони обожнюють варення і дуже сподіваюсь, що їм сподобається. Адже я куштувала ще теплим, правда, то було солодке з яскравим смаком абрикос. Дякую, напробу і Желфікс за новий досвід. Думаю, не зупинятись адже лишився ще 1 кг абрикос і тепер спробувати з пектином з яблук. Залишилось знайти час, але як показує сьогоднішній досвід, достатньо 30-40 хв на все і це дійсно круто https://www.instagram.com/p/BlaVt2ZHEVn/?taken-by=larkynandy
У відгука 1 коментар
Andy_larkyn
Мене вперше обрали на тестування і я дуже рада і трохи хвилююсь. Довго забирала посилку, бо відправили не на те відділення, що я вказала в анкеті=( інше відділення недалеко, але я пошкодила ногу і було важко йти але все ж сьогодні нарешті забрала! юху) люблю отримувати посилки, тим більше тут і наклейки на баночки і рецепти - все таке миле)) я ніколи раніше не готувала варення, джем чи желе, але сподіваюся все вийде легко і смачно=) обов"язково поділюся фото в своєму інстаграмі - https://www.instagram.com/larkynandy/ не можу придумати, що приготувати)) але точно щось з абрикос, бо якраз маю відерце в мене питання: на упаковці лише приклад, як використовувати Желфікс для варення чи джему, а як для желе? *вибачте, якщо це дурне питання, я ніколи не готувала желе п.с. фото не додаю, бо набір, як і у інших)
У відгука 2 коментарі