Колись моя мама завжди готувала желе із порічки, це був наш улюблений смаколик. Але з часом ми перестали робити такі заготовки оскільки необхідна велика кількість цукру і навіть незавжди виходила необхідна концентрація. Та пепер дякуючи вашому сайту і проєкту від Dr Oetker у мене все вийшло. Смак чудовий? думаю до зими не достоїть?
На 1 пачку Желфікс 2:1 я взяла 1кг ягід порічки і 500г цукру
Ягоди помити і перебрати, додати пів стакан води, провадити 5хв і зібрати піну. Тоді це все охолодити, процідити чез сито або марлю і додати Желфікс від Dr Oetker згідно інструкції та цукор. Проварити все збираючи піну і активно помішуючи 5хв. Зняти з вогню і залити в стерилізовані банки та закрити стерилізованими кришками.
Смак чудовий, роботи мінімум. Дякую naprobu.ua i Dr Oetker ?