Rose
Rose
Знавець
Відгуки Rose
Коментарі Rose
Отримано лайків
4 Like
Rose

Cooker Box - чудовий подарунок!

Доброго дня! Дуже вдячна інтернет-магазину «Cooker» за якісну та надзвичайно смачну продукцію! Вражає швидкість доставки. Дякую і за сюрприз - магніт - це дуже мило;) М’ясний набір отримала до свята, усі гості були задоволені смаколиками! Свіжі продукти, розмаїття асортименту, вдало поєднані м’ясні позиції у боксі - це інтернет-магазин «Cooker»!!! Щиро дякую!
У відгука 0 коментарів
Rose

Oetker – готуй та консервуй креативно!

Отримала чарівну посилочку та стала щасливим експертом продукції Dr. Oetker. Дуже вражена високою якістю та неймовірною швидкістю приготування! Авторський рецептик «Чорничне захоплення»: вершкове морозиво, збитий десерт Dr. Oetker та соковита чорниця! Збитий десерт - райська насолода! Ніжний смак вершків, неймовірний і простий десерт! Швидке приготування! Чудово смакує з полуницею/малиною/чорницею! Є можливість прикрасити філіжанку кави вершками, так як вони збиті та густі та додати тертий чорний шоколад!
У відгука 0 коментарів
Rose

Oetker – готуй та консервуй креативно!

Щастю немає меж) Отримала чарівну посилочку! Усе продумано до деталей, готувати - неймовірне задоволення! Тестуємо та насолоджуємося продукцією! «Oetker – готуй та консервуй креативно» - чудовий проект, так як є можливість спробувати різноманітну кількість кулінарних шедеврів! Літо - пора смачних ягідних тортиків, десертів та морозива! Також необхідно потурбуватися про вітаміни взимку - це смачний джем та варення з «Желфікс» - мінімум часу та максимум смаку! Желе для торту Oetker + вода + цукор + ягоди - швидкий легкий десерт! Дякую!;)
У відгука 0 коментарів