marina_kuzmenko21
marina_kuzmenko21
Новачок
Відгуки marina_kuzmenko21
Коментарі marina_kuzmenko21
Отримано лайків
0 Like
AnastasiiaBevz

Смачного тестування

Дуже цікавий результат тестування,трішки шкода ,що лише Київ,але так батьки точно будуть впевнені в правильному зберіганні продукта. Сину дуже пізно почала давати магазинні йогурти та сирки,зазвичай робила сама з молока і закваски, але думаю з другою дитиною все було б простіше🤣
Насправді дуже добре, що зараз для малечі багато зручних перекусів, але головне звичайно хороший склад і правильне зберігання.
У відгука 1 коментар
marina_kuzmenko21
Дуже цікавий результат тестування, адже якість прикорму дуже важлива для наших діточок! Головне щоб був хороший склад🍧 і щоб при тому що немає в складі цукру сорочки були солоденькі😉
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
olusik

Беру участь!

Всім привіт! Дякую порталу за дійсно класне і новорічне тестування. Дуже хочу спробувати саме сиворотку AVON з вітаміном С. Так як вже є досвід використання продукції з цим компонентом, також є з чим порівняти (користувалась корейскою сивороткою та сивороткою українського бренду). Залюбки протестую такий набір.
У відгука 1 коментар
marina_kuzmenko21
Привіт, я також хочу напередодні Нового року взяти участь у проекті з компанією Avon, бо треба ж вже обирати подаруночки для найрідніших тільки найкраще!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися