Sni
Sni
Новачок
Відгуки Sni
Коментарі Sni
Отримано лайків
0 Like
Sni

Тестування Dr. Oetker

Привіт!
До великоднього столу готувала віденський сирник і хочу поділитися з Вами своїми враженнями.
Я використала ванільний цукор, крохмаль кукурудзяний та цукрову пудру!
Результат мене дуже порадував - сирник ніжний, з неймовірним запахом ванілі, легко нарізати! 😊😋
Дуже сподобалася зіп-упаковка для цукрової пудри, це так зручно!
Я вдячна naprobu.ua за можливість протестувати продукцію Dr. Oetker!!!
У відгука 0 коментарів
Sni

Паски з Dr. Oetker

Вчора напекла багато пасочок, бо у нас в сім‘ї дуже їх люблять. До тіста додавала ванільний цукор та ванільний ароматизатор від Dr. Oetker. Запах, звичайно, дуже приємний, не нав‘язливий.
А сьогодні ми з синочком прикрашали паски, одну частину полили шоколадом і посипали декором, а інші - желатиновою глазур‘ю і також прикрашали цукровою посипкою, цукатами, метеликами.
Кульки для декору Dr. Oetker дуже смачні і м‘які, метилики значно твердіші. Але сину всі сподобалися, залишки з‘їв вмить😁
Для глазурі я брала желатин і цитрусовий ароматизотор від Dr. Oetker. Запах приємний (треба бути обережним, давати лише кілька крапель). Глазур на желатині у мене чомусь погано застигла 🙁, можливо, мало збивала. Тому желатин поки не можу рекомендувати (ще треба спробувати в інших рецептах його).
Загалом, я задоволена продукцією, що отримала на тестування, буду готувати далі - на черзі Віденський сирник до Великоднього столу.
У відгука 1 коментар
Sni

Буду тестувати!

От і я отримала посилку з цілою купою потрібних штучок, особливо напередодні Великодня!
Дякую naprobu і dr.Oetker за можливість протестувати вашу продукцію. Багато з чим я знайома: дріжджі, розпушувач тіста і ванільний цукор використовую майже щодня, а от пудру, желатин і декор з радістю спробую вперше!
У відгука 0 коментарів