Anuta-
Anuta-
Новачок
Відгуки Anuta-
Коментарі Anuta-
Отримано лайків
4 Like
irusya

Продукция Dr.Oetker

Этот тортик был приготовлен ранее, но с использованием продукции бренда dr.oetker, а именно был использован листовой желатин, и разрыхлитель для бисквита. Качество желатина в сравнении с другими брендами явно выше! Нет никаких лишних запахов и привкусов, муссы получаются вкусными! Особенно понравился листовой желатин, он удобнее в работе. Рекомендую продукцию данного бренда!
У відгука 4 коментарів
RaSsvet
Уаууу какой красивый торт, так и хочется съесть целиком
irusya
RaSsvet, благодарю 🤗 торт действительно был очень вкусный!
Anuta-
Який яскравий тортик!через екран наче запах полунички передався!)😍
irusya
МаринаБейдик, благодарю! я просто люблю готовить, но пока я еще не кондитер)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Anuta-

Відгук про продукцію Dr.Oetker

Ось і підходить до кінця тестування продукції Dr.Oetker від @naprobu.ua
Мої враження виявились тільки позитивні!)За цей час встигла перетестити всю продукцію:розпушувач для тіста,дріжджі ,ванільний цукор,ванільний екстракт ,цукрову пудру,красивий декор для випічки,желатин.Ну і ,звісно,скористалась девайсами для кухні)
Я встигла досить багато чого приготувати,зокрема:пасочки,крафіни,сирники,панкейки,бісквіт шоколадний,запіканка творожна,запіканка з вишнею та заливний язик.
Скажу,що вся продукція виявилась якісною,адже з всі мої вироби вдалися та виявились смачними !Тому можу сміливо її усім рекомендувати!
Дріжджі гарно підходили,желатин не брався комочками та швидко застигав,цукрова пудра зі смаком ванільки гарно доповнила панкейки та сирники,а ванільний екстракт-це взагалі one love!З ним мої крафіни вийшли просто неймовірні)💜Декор приємно здивував своєю різноманітністю та тим,що не шкодить зубам).Знаю,що ще є багато чого цікавого у цього виробника ,що хотіла б спробувати і неодмінно буду тестити і їх 😉
Що стосується рецептів,то всі інгредієнти використовувала «на око»,крім пасочок,заливного язика та крафінів,бо ці страви мають бути виконані чітко за рецептом📒
Ну і наприкінці хочу сказати дякую @naprobu.ua за круті проекти та можливість знайомитись з різною продукцією!😍

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #naprobuua_відгуки #Dr.Oetker #naprobu_відгуки
У відгука 2 коментарі
Вікторія-профі
Ще спробуйте какао) і ще є есенсії в маленьких баночках зі смаком рому. Дівчата на порталі кажуть шо класний) сама ще не встигла спробувати😁
Anuta-
Вікторія-профі, дякую!какао не бачила,а про ром чула неймовірні відгуки!тепер як знайду,то обов’язково куплю і спробую!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися