Христина Сокульська
Христина Сокульська
Новачок
Відгуки Христина Сокульська
Коментарі Христина Сокульська
Отримано лайків
3 Like
Христина Сокульська

дріжджі

В період Пасхальних свят основне місце серед випічки однозначно у Паски. Щоб вона получилася смачна та гарна на вигляд - потрібно підібрати хороші інгрідієнти. Цими Дріджами ніколи не користувалася, так що це наш дебют. Результат мені сподабався - Паска не суха, пориста і дуже повітряна. Тісто не забите та пухке, в процесі приготування також все було чудово.
У відгука 0 коментарів
Христина Сокульська

Відгук з ФБ

Що потрібно для вдалого закінчення тижня? Щось смачненьке! Тому вирішили протестувати продукцію від Dr.Oetker - розпушувач та цукрову пудру з ванільним смаком на пирогу зі сливами. Розпушувач зі своєю роботою впорався на всі 💯- тісто піднялося, пухкеньке як хмаринка. Пудра має ніжний аромат ванілі (на жаль фото не передає цього запаху). Цілого пакетика було забагато, тому будемо використовувати його в подальших готуваннях чогось смачненького, тим більше що упаковка багаторазового використання із застібкою - дуже зручно.
#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker # naprobuua_відгуки #Dr.Oetker
У відгука 0 коментарів
Христина Сокульська

Готуємося до Великодня : засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Цього року вперше пробували декорувати пасочки Декором від Dr.Oetker. Враження дуже хороші і одне питання - чому раніше не пробували цей декор?!
Якість супер - його можна їсти! і він смачний! по правді сказати ніколи не любила декорів і старалася їх не їсти через смак(дереаяно-пластмасовий), але цей для мене просто відкриття! Дякую за можливість проткстувати та знайти свій продукт!
У відгука 0 коментарів