Отже, моє перше тестування, було дуже доречним, враховуючи, скільки зараз ягід))
Продукція Dr.Oetker знайома мені давно, але саме ці продукти не наважувалась користуватись.
Я вирішила зробити від кейк з желе від Dr.Oetker .
Для приготування необхідні наступні та завжди, як на мене,доступні продукти.
Для форми d20см.
Печиво до чаю - 200 грам
Творог(Краще м'який, без грудинок)-400 грам
Сметана 200 грам
Масло вершкове 100 грам
Цукор-3-4 столові ложки
2 пакетики желе для торта Dr.Oetker (брала з червоним барвником)
Желатин 20 грам(для творога)
Вода
Ягоди(Любі,в мене,малина та смородина??)
І для прикраси десерт вершковий Dr.Oetker
Приготування
В блендері перебиваємо печиво в пісок,додємо потоплене масло, добре вимішуємо та викладаємо в форму.
Гарнр формуємо і в холодильник на 20 хвилин.
Далі збиваємо творог з цукром та сметаною, паралельно замочуємо желатин у воді на ?15 хвилин і варимо до кипіння, трішки остужаємо та акуратно,тоненькою цівкою вливаємо до творога та перемішуємо.
Переливаємо в форму, до печива і знову до холодильника.❄❄
Желе для торта, робимо дуже легко,як описано на звороті упаковки.
Оскільки я брала 2 пакетики, відповідно подвійна доза цукру та води.
Після закипання, варимо ще 1 хвилинку, теж трішки остужаємо (але не надто сильно,оскільки дуже швидко схоплює)
Витягуємо наш чіз кейк, викладаємо ягоди і акуратно заливаємо торт желе.
Ну і знову в холодильник❄❄? до повного застигання.
Насправді, застигає він дуже швидко, і на смак приємна консистенція і не є приторно солодким.
Ну і вкінці декоруємо наш тортик? ,як душа бажає ??? вершками, тут я теж скористалась вершковий десертом Dr.Oetker, ?❤
Чіз кейк, вийшов дужжже смачним і легким в приготуванні ???
Дякую @Dr.Oetker та сайту naprobu.ua за можливість протестувати продукцію.?
#naprobu
#dr.oetker
#чизкейк